Show

Komentari 15

Franco negira optužbe: 'Lažne su, samo mi daju publicitet...'

Franco negira optužbe: 'Lažne su, samo mi daju publicitet...'

Glumice Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal u listopadu prošle godine optužile su glumca kako ih je seksualno iskoristio putem svoje glumačke škole koja je danas zatvorena

Glumac James Franco (41) odgovorio je na optužbe žena koje tvrde kako ih je seksualno iskoristio putem svoje glumačke škole 'Playhouse West Studio 4' koja je danas zatvorena. Prema pisanju stranih medija, predao je pisani prigovor na tužbu koju su u listopadu prošle godine podnijele glumice Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal.

- Maliciozne optužbe koje su iznijele postale su hrana tabloidima, no usto su lažne i nemaju pravnog temelja. Podnijete su da bi im donijele što više mogućeg publiciteta. Ova tužba je travestija i kulminacija kampanje koja je uništila teško zarađenu i izgrađenu reputaciju poštenog čovjeka - napisao je između ostalog Franco. 

The Deuce Season 3 Special Screening - New York

Franco je glumačku školu otvorio 2014., a zatvorio ju je tri godine kasnije. 'The Los Angeles Times' objavio je članak u kojem je iznio optužbe Tither-Kaplan kako ju je glumac seksualno iskorištavao. Tada je medijima ispričala kako je Franco udaljio zaštitare tijekom snimanja scene oralnog seksa u filmu 'The Long Home' tijekom 2015. 

- Razmišljala sam o tome da mu ne smijem reći ne. Osjećala sam se iskorištenom, on je iskoristio svoju moć - navela je Sarah.

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

U prigovoru je Franco napisao kako je Tither-Kaplan bila zahvalna što je dobila priliku raditi s takvim profesionalcima u njegovog školi, u kojoj joj je on bio jedan od profesora.

- Redatelj i ostali uključeni u filmove potvrdili su da su sve glumice, uključujući i Tither-Kaplan bile svjesne golišavih scena unaprijed, pazilo se i pridavalo pozornosti tijekom snimanja kako se one osjećaju, je li im ugodno ili ne, i nitko se nije požalio, pa ni Tither-Kaplan- dodao je glumac.

Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal u listopadu prošle godine optužile su Franca za neprimjereno seksualno ponašanje prema studenticama. Dodale su kako je iskorištavao poziciju moći i utjecaja koji je nad njima imao.

Francov odvjetnik Michael Plonsker objavio je da će u pravnoj borbi glumac demantirati sve navode tužiteljica te tražiti odštetu od njih i njihovih odvjetnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci