Obavijesti

Show

Komentari 13

Janko: Majka je odahnula jer nisam homoseksualac

Janko: Majka je odahnula jer nisam homoseksualac
1

Suprug Jelene Veljače oca je prestao viđati s 11 godina. Dok nije upoznao scenaristicu, prema ženama se znao ponašati kao 'muška svinja'

VIDEO

Kad se osjećam kao najružniji, najsmrdljiviji, najdepresivniji tip na planetu, pogledam svoju ženu i pomislim kako sam sretan, rekao je Janko Popović Volarić (29) u intervjuu Globusu. Prema ženama se prije znao ponašati kao “muška svinja”, uz nijednu se nije mogao vezati, ali promijenio se u vezi s Jelenom Veljačom (28).
Roditelji su mu se rastali dok je imao dvije godine i majka Gordana odgojila ga je sama. Ispričao je kako mu otac Zoran nije bio uzoran te da je zbog neurednog, boemskog načina života obolio i rano umro. Bio je živopisna figura. Jednom je došao po Janka u školu, odveo ga u Maribor i ukrcao u Cessnu, koju je vozio njegov prijatelj pilot.
- I ja sam s devet godina pomoću duplih komandi upravljao avionom iznad Triglava - prisjetio se Janko. No očevo ponašanje počelo ga je plašiti pa ga je s 11 godina prestao viđati. Kao tinejdžer je bio divlji te dobio sina Davida sa samo 18 godina. Zaposlio se kao grafičar da bi ga mogao uzdržavati, a s 24 godine odlučio je upisati Akademiju.
- Kad sam majci dosta ustrašeno rekao kako sam upoznao jednoga glumca i kako je to važno, pomislila je da govorim o malo većoj promjeni. Pitala me jesam li otkrio da sam homoseksualac. Gluma joj je bila manji šok i primila je to s olakšanjem.
 
NE IDI OČEVIM STOPAMA
Da mi sin David s 18 dođe i kaže da će biti tata, ubio bih ga, izmlatio kao psa i izbacio iz kuće! Šalim se, ali ne želim da si prereže mladost kao ja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl