Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Jasmin Stavros stiže protresti i rasplesati Green Gold Club

Zagreb će početak vikenda obilježiti veliki koncert jednog od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, Jasmina Stavrosa u Green Gold Clubu, petak, 26. veljače

Foto: Green gold club
3 komentara

U Zagrebu će početak vikenda obilježiti veliki koncert Jasmina Stavrosa u Green Gold Clubu, u petak, 26. veljače. Svi koji su samo jedanputa bili na njegovom koncertu znaju da ne da se ne štedi, nego je jednog od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, gotovo nemoguće otjerati s pozornice.

A i zašto bi ga itko htio otjerati kad u repertoaru ima toliko hitova? Kad s velike pozornice Green Golda krenu ‘Maro, Marice’, ‘Fućka mi se’, ‘Opala’, ‘Rođendan’, ili pak ‘Južnije, manje tužnije’, ‘Kad se prijatelji rastaju’ ili ‘Umoran’, publika skače na noge, klub se ljulja u ludom ritmu do ranog jutra. Tako će biti i ovaj petak, jer Stavros stiže dobro protresti vaš najdraži klub.


Večer prije, u četvrtak, 25. ovog mjeseca, već tradicionalno, u Green Goldu će svirati izvrstan tamburaški sastav Dyaco. Zvuk tamburice, znanstveno je dokazano pokusima u Green Goldu, trajno izvlači stres iz tijela i baca ga u zaborav.

U subotu, 27. ovog mjeseca, malo se odmorite nakon Stavrosovog tuluma, pa navečer u džunglu. Da, Green Gold vam priprema pravi pravcati Jungle party, uz dobru house i R&B glazbu koju pušta DJ Daisy. Naravno, bit će tu i za džunglu prikladno odjevene plesačice. Po početku se vikend poznaje, a početak vikenda u Green Gold Clubu i ovog je puta žestok i rasplesan.

Message