Obavijesti

Show

Komentari 3

Jasmina sve teže prati ritam 'Stelle', Lani se sviđa Braut

Jasmina sve teže prati ritam 'Stelle', Lani se sviđa Braut
8

Rastresena Jasmina sve teže prati tempo koji nabija žiri, za razliku od Lane koja ponovno briljira, više se trudeći da impresionira Brauta prema kojem gaji simpatije

VIDEO

Uzbudljive životne priče junaka iz glazbeno-dramskog spektakla 'Stella' za male ekrane su prikovale mnoštvo gledatelja koji svake nedjelje uživaju u njihovim neodoljivim plesnim i pjevačkim točkama. Ove nedjelje u 20.05 h 'Stella' gledateljima donosi mnoštvo zapleta i uzbuđenja, prvi poljubac Kike i Orsata te jednog od najpoznatijih glumaca regije, Gorana Navojca, u novoj ulozi.  

U petoj epizodi Franjo odlazi u posjet Jagodi koju ne zatiče u bolničkoj sobi. Njezin prazan krevet ga šokira, i pomišljajući da joj se dogodilo ono najgore, izbezumljen odlazi u nepoznato. Nakon liječnikovog poziva Jasmina stiže u bolnicu, gdje doznaje da se Jagodino stanje naglo pogoršalo zbog čega je završila na intenzivnoj njezi, ali i kako se Franji izgubio svaki trag. 

Kristijanovi prijatelji koji su se s bendom prijavili na 'Stellu' ostaju bez prostora za vježbu pa im on odlučuje pomoći tako što će im ustupiti svoj stan za probe. Nagovaraju ga da im se pridruži u svirci, na što on nevoljko pristaje. 

Dok zabrinuta Jasmina traži Franju u strahu da bi mogao dići ruku na sebe, on odlučuje raščistiti s duhovima iz prošlosti, ali pritom doznaje neočekivanu istinu o svojoj obitelji. Uz pomoć inspektora Pere, tamo ga mrtvog pijanog pronalazi Jasmina. Pogođen njezinim suzama i otkrićem kako je Jagoda i dalje živa, Franjo se slama i odlučuje okrenuti novu stranicu u životu. Želi se vratiti u obiteljski dom, i napokon biti pravi otac kakvog Jasmina zaslužuje.

 Dok se 'Stella' približava finalu, pripreme se zahuktavaju. Rastresena Jasmina sve teže prati tempo koji nabija žiri, za razliku od Lane koja ponovno briljira, više se trudeći da impresionira Brauta prema kojem počinje gajiti simpatije, nego zahtjevnu majku. Idilične obiteljske trenutke Jasmine i Franje prekida nenajavljeni gost koji će im otkriti pravu istinu o njihovoj obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala