Show

Komentari 10

Jasna Palić Picukarić i Minea odmaraju se na golf terenima

Jasna Palić Picukarić i Minea odmaraju se na golf terenima

Glumica i pjevačica zbližile su se na showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i od tada se neprestano druže. Za odmor, prijateljice su plažu i more zamijenile golf terenom

Jasna Palić Picukarić (45) i Minea (37) zbližile su se lani u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Obje su se, kažu, osjećale kao da se poznaju cijeli život.

- Neka prijateljstva ostanu čvršće zapečaćena i ne rasplinu se sa zadnjim danom snimanja. I to je ono najljepše, kad ti život, uz jednu superzabavnu priču kao što je ‘TLZP’, donese i lijepo prijateljstvo - rekla nam je Jasna Palić Picukarić.

Osim zajedničkih angažmana, glumica i pjevačica dijele i mnoge ručkove, kave, telefonske sate brbljanja, tulumarenja, rođendane, šopinge, putovanja, smijeh i pokoju utjehu. U srpnju su radile i uživale u Istri. Sudjelovale su na Izboru za Miss i mistera turizma u Poreču gdje je Minea pjevala novi hit 'Razonoda', koji je već skupio pola milijuna klikova, a Jasna je bila članica žirija.

Nakon toga ugostila ih je treća prijateljice Sonja Jelača, golf menadžerica u Savudriji.

- I ranije sam pokušavala igrati golf, ali tek nam je ekipa koju smo upoznali na golf terenima priuštila nezaboravnu igru i obilazak terena. Vratit ćemo se prvom prilikom - kaže Minea.

Nekoliko dana u Istri zaokružile su predstavom 'Plemena' na Kastafskom kulturnom letu u kojoj Jasna glumi Beth.

- Jako mi se svidjela predstava. Ponosna sam na prijateljicu i jasno mi je zašto su je nagradili na 21. festivalu glumca - zadovoljno će Minea.

Jasna je pak oduševljena Mineinim pjevanjem, a zaraznom ritmu nije odolio ni Giuliano, koji je s Mineom snimio duet “Mi smo jedno drugom suđeni”.

Najčitaniji članci