Obavijesti

Show

Komentari 82

Javila se deveta Weinsteinova žrtva: Silovao me bez kondoma

Javila se deveta Weinsteinova žrtva: Silovao me bez kondoma
6

Nakon dodjele otišla je na afterparty na kojem je upoznala Weinsteina. U razgovoru je spomenula da će odsjesti u Sanderson Hotelu. Producent ju je iznenadio i pojavio joj se na vratima

VIDEO

Natassia Malthe (43) optužila je holivudskog predatora Harveyja Weinsteina (65) za seksualno zlostavljanje. Glumica poznata po filmovima 'Elektra' i 'Kuća debele mame 2' tvrdi da ju je silovao nakon dodjele nagrada BAFTA 2008. godine.

- Bojala sam se ovo izreći, ali moji prijatelji su me podržali. Radim to i zbog svog trogodišnjeg dječaka jer želim da zna kako se tretiraju žene. Ne želim da mlade djevojke koje dođu u Hollywood prolaze kroz ono što sam ja iskusila - počela je svoju ispovijest.

New alleged victim of Harvey Weinstein, Natassia Malthe, attends a news conference with her lawyer Gloria Allred in New York

Nakon dodjele otišla je na afterparty na kojem je upoznala Weinsteina. U razgovoru je spomenula da će odsjesti u Sanderson Hotelu.

- Nakon toga vratila sam se u hotel i presvukla se u odjeću u kojoj inače spavam. Probudilo me lupanje na vratima - priča glumica.

Na vratima je bio producent koji je vikao: 'Otvori Natassia Malthe, Harvey Weinstein je'.

- Mnogo mojih kolega odsjelo je u tom hotelu. Otvorila sam vrata jer me bilo sram da će netko čuti vikanje i pomisliti da spavam s njim - rekla je.

New alleged victim of Harvey Weinstein, Natassia Malthe, speaks as she sits with lawyer Gloria Allred during a news conference in New York

Ispričala je da je Harvey izgledao kao da je na drogama. Legao je na njezin krevet i počeo masturbirati pa rekao kako su mnoge glumice koje su spavale s njim uspjele zbog toga izgraditi karijeru.

Nakon toga ju je silovao bez kondoma, ali nije ejakulirao u nju.

- Zatvorila sam oči i čekala da sve završi. Osjećala sam se 'mrtvo'. Nakon toga, ostala sam ležati. Sve mi se gadilo - kaže Natassia.

Već drugi dan poslao joj je scenarij za film 'Nine'. Bila je posramljena zbog cijele situacije, ali ipak je odlučila otići na plesnu audiciju.

Susrela se s redateljem Robom Marshallom, a nakon toga javio joj se i Weinstein. Pristala je na susret jer je tamo trebala biti i njegova asistentica.

New alleged victim of Harvey Weinstein, Natassia Malthe holds a news conference with her lawyer Gloria Allred in New York

- Ona mi je otvorila vrata. U sobi je bila još jedna djevojka koja je počela oralno zadovoljavati Weinsteina. Pozvali su me da im se pridružim, a kad sam odbila počeli su se smijati - kaže glumica.

Kasnije je postao ljut i vikao: 'Ovo je bila odlična prilika, nezahvalna ku*ko'. Odustala je od filma 'Nine', ali i od glumačke karijere.

- Ovo nije jedini slučaj koji mi se dogodio, ali je najgori. Ima mnogo moćnih muškaraca u Hollywoodu koji vrebaju žene - rekla je Malthe.

FILE PHOTO: Film producer Harvey Weinstein attends the 2016 amfAR New York Gala at Cipriani Wall Street in Manhattan, New York

Ona je deveta žena koja je javno optužila Weinsteina za silovanje. O sličnom iskustvu progovorile su Rose McGowan, Asia Argento i Lysette Anthony, studentica Lucia Evans i četiri žrtve koje nisu htjele otkriti svoje ime.

Nedavno se javila i producentova bivša asistentica Mimi Haleyi koja tvrdi da ju je napastovao za vrijeme menstruacije.

- Odveo me u dječju sobu i iščupao mi tampon iz vagine. Počeo me oralno zadovoljavati - priča Mimi.

Bila je izbezumljena te je skoro povratila.

- Bilo je odvratno. Ne bi htjela niti da me moj partner zadovoljava dok imam menstruaciju - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu