Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Javila se i majka stradale Dee: 'Svijet se srušio, bila sam luda'

Voditeljica je u vezi s kolegom i reporterom crne kronike TV Pink, Mladenom Mijatovićem koji je tog dana trebao izvještavati o prometnoj nesreći svoje djevojke...

Foto: Instagram/kolaž
8 komentara

Voditeljici Pink TV-a Dei Đurđević (27) nakon stravične nesreće koju je doživjela prošli tjedan, kirurzi su uspješno zašili ruku koju joj je otkinuo autobus. Operacija je bila komplicirana i trajala je nekoliko sati, a sada se prvi put nakon nesreće javila i njezina majka.

- Bila sam očajna, luda. Cijeli svijet mi se srušio, ali hvala Bogu, sve je to sad iza nas. Rekli su mi: 'Što si to rodila? Pa ta djevojka suzu nije pustila od trenutka kad joj se to dogodilo - otkrila je Nena, majka stradale voditeljice za srpski Telegraf

Foto: Instagram

- Radilo se o potpuno iščupanoj ruci, od lakta prema ramenu. Pored toga što je bila iščupana, ruka je bila i opečena. Ipak, uspjeli smo je sačuvati i prišiti vrlo uspješno. Mrtav sam umoran, krvav, znojav, još se nisam ni stigao presvući. Odlično smo prišili ruku. Naravno, morat ćemo je još pratiti, ali očekujemo da će je sasvim normalno moći koristiti - rekao je za srpski Kurir liječnik srpske voditeljice. 

Foto: Instagram

Nakon nesreće koja je zaprepastila sve, javila se i Dea koja je komentirala kako je prošla operacija, ali i rekla kako se osjeća nakon nesreće u kojoj je skoro ostala bez ruke. 

- Hvala Bogu, živa sam, a i liječnici su vrlo zadovoljni kako je prošla operacija i kažu mi da oporavak ide nabolje. To je najvažnije. Vjerujem da će sve biti dobro - rekla je Dea za srpske medije i usput svima zahvalila na velikoj podršci. 

Voditeljica je u vezi s kolegom i reporterom crne kronike TV Pinka, Mladenom Mijatovićem koji je tog jutra trebao izvještavati o prometnoj nesreći svoje djevojke. Ipak, to nije želio napraviti pa ga je morao zamijeniti njegov kolega.

Foto: Instagram

- Čuo sam se s Deom, ali nismo se još uvijek vidjeli. Zaista moram reći da je policija obavila odličan posao, da liječnici isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla u bolnicu - rekao je Mijatović za Blic nakon teške nesreće mlade voditeljice.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Naši partneri pišu
Message