Obavijesti

Show

Komentari 5

Javni ispraćaj chefa Barbierija bit će u četvrtak na Mirogoju

Javni ispraćaj chefa Barbierija bit će u četvrtak na Mirogoju
5

Andreja je publika upoznala u popularnom 'MasterChefu', a preminuo je u subotu u 50. godini nakon dugogodišnje borbe s bolešću. Obavijest o ispraćaju objavili su kolege iz restorana Barbieri's

VIDEO

Jedan od najvećih chefova Andrej Barbieri preminuo je u subotu u 50. godini nakon dugogodišnje borbe s bolešću. Javni ispraćaj slavnog kuhara bit će u četvrtak 14. ožujka u 15.15 sati u velikoj dvorani Krematorija na zagrebačkom Mirogoju, objavili su njegove kolege iz restorana Barbieri's. 

MasterChef

Andreja je publika upoznala u popularnom 'MasterChefu', a upravo pobjednica druge sezone Lana Klingor (38) nesretnu vijest objavila je na društvenim mrežama. 

- Medo moj predivni... Kako da kažem zbogom, kad sam ti rekla da će sve biti u redu? Kako da okrenem zemlju naopačke pa da bar još jednom naslonim glavu na tebe? Bar još jednom. Ono što me 'danas' čini najsretnijom počelo je s tobom, gotovo sve što znam ti si me naučio, dao si mi krila, vjetar u leđa i čvrsto podupirao... sad te više nema i ja se osjećam kao da su mi slomljena krila. Boli me što te nema, toliko da opisati ne mogu. Samo bi htjela da se vratiš, da opet uđeš kroz naša vrata i baciš se na trosjed pored mene, da pijemo tvoj najdraži rum, smijemo se pa i plačemo, planiramo što i kako dalje - rekla je. 

Marko Prpić/Pixsell

- A toliko smo planova imali. Nismo dočekali onaj mali voziček koji si htio, al jesi li baš morao tako brzo otići? Nije fer. Nismo se tako dogovorili. Sad te više ništa ne boli iako mi to nije utjeha. Ne postoji utjeha. Bit ćeš uvijek sa mnom, u svakom potezu noža, u svakoj ribi, u svakoj tavi i u svakom komadiću mog srca, zauvijek. Volim te puno, medo moj. Sad počivaj u miru. Nek te čuvaju anđeli - nastavila je Lana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor