Godinu na izmaku najviše je obilježio odlazak legendarnog hrvatskog glumca Ive Gregurevića koji je preminuo drugog dana 2019. u 67. godini. Vijest o smrti legendarnog glumca potresla je čitavu Hrvatsku, ali i regiju
Andrej je bio najveći među kuharskim 'bradama'. Kroz prvih 30 godina je protutnjao, pa nije ni čudo da je rekao da će se sada smiriti. Nismo mislili toliko..., rekao je chef Radovan
Andreja je publika upoznala u popularnom 'MasterChefu', a preminuo je u subotu u 50. godini nakon dugogodišnje borbe s bolešću. Obavijest o ispraćaju objavili su kolege iz restorana Barbieri's
'Njegova vizija da se treba posvetiti lokalnim namirnicama i štovanju starih recepata koje treba razigrati danas je osnova većine kvalitetnih restorana u zemlji. Ništa ovozemaljsko Andreju nije bilo strano....'
Gotovo sve što znam, ti si me naučio, dao si mi krila, vjetar u leđa i čvrsto podupirao... Sad te više nema i ja se osjećam kao da su mi slomljena krila, napisala je Lana Klingor
Bio je glavni chef u nekoliko hrvatskih restorana, među kojima su Tramerka i Skalinada u Voloskom, Conca D'oro u Rijeci, Bevanda u Opatiji i Barbieri's u Zagrebu
Andrej je počeo je kuhati već sa sedam godina, a u njegovoj se obitelji uvijek dobro kuhalo. Publika ga je upoznala u popularnom kulinarskom showu 'MasterChef'
Nikako ne bih želio da u jednom trenutku budem toliko koncentriran na posao da postanem nemaran prema osobi koju volim, kazao je profesionalni kuhar za Story
Marčić od kandidata ima velika očekivanja i traži osobnost, Galvagno će biti kritičan kao što je bio i do sad, a Barbieriju je pri kuhanju odnos s hranom najvažniji
Da netko mom pokojnom ocu kaže da sam šef kuhinje specijaliziran za pripremu ribljih jela, vjerojatno bi puknuo od smijeha, kaže samouki kuhar Andrej Barbieri
Jelena Šironja i Barbieri upoznali su se u siječnju u izlasku. Iako su odmah “kliknuli”, Jelena uspijeva odolijevati njegovim vještim kulinarskim sposobnostima
Istarski vinar Bruno Trapan kao zaštitno lice novog vina izabrao je istarskog goniča čija se slika nalazi na etiketi boce jer je, objašnjava, pas čovjekov najbolji prijatelj
Očekujem od kandidata dosta truda i zalaganja, zato što imaju uspješne karijere, do kojih su isto došli trudom i zalaganjem, rekao je novi član žirija A. Barbieri
Na Novoj TV kažu da su kandidatima prije početka showa provjerili radne knjižice kako bi se uvjerili da nisu bili profesionalni kuhari. Srđani piše da je bila konobarica
Iskoristi svoj Oranž