Obavijesti

Show

Komentari 0

Je li doktor Strange zapravo Iron Man s magičnim moćima?

Je li doktor Strange zapravo Iron Man s magičnim moćima?
4

U oba filma glavni lik je bogat i bahat, neotesan i umišljen, no ipak spreman na promjenu. Jesmo li u razmaku od samo deset godina u dva različita filma dobili dva ista lika?

VIDEO

'Honest Trailers', serijal YouTube filmova s kanala ScreenJunkies, već godinama se na podosta duhovit način sprda s razno-raznim filmovima, glumcima te ostalim dijelovima filmske industrije kroz komične videe.

Jedan takav video snimili su i o prošlogodišnjem hitu 'Doktor Strange', kojeg su usporedili sa sada već deset godina starim 'Iron Manom'. Kako se može vidjeti u videu, neke sličnosti između ta dva filma uistinu jesu nevjerojatne do te mjere da je teško misliti kako je to slučajnost.

No kada pogledamo kako izgleda cjelokupna Marvelova franšiza, posve je jasno da slučajnosti tu nema i da govorimo o jednom modelu snimanja filmova u kojima su neke stvari uvijek iste. Tako je u oba filma glavni lik bogat i bahat, neotesan i umišljen, no ipak spreman na promjenu. Likovi oko njega su likovi koje se opisuje s jednom ili maksimalno dvije rečenice, što je samo par rečenica manje od onih koje nam trebaju za glavnog lika, dok je sama radnja plošna. A dokle god publika bude Marvelu davala novac za ulaznice, teško je vjerovati da bi se išta moglo promijeniti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doduše, sjetimo se da nam dolaze i 'Spider-Man: Homecoming', kao i 'Čuvari galaksije 2', koji po svemu sudeći napuštaju takav model 'poslovanja', pa ćemo u njima možda dobiti malo 'odvažnije' filmove.

Pogledajte video

Naredni film iz Marvelove perjanice bit će 'Čuvari galaksije 2', koji nam u kina dolazi početkom svibnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode