Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Je li on uistinu samo analitičar ili je u stvari tajni agent CIA-e?

Neki su za njega rekli da je zloglasni špijun. Drugi su izjavili da je jedan od impresivnijih istražitelja. Treći su ga opisali kao odličnog profesora. No što je on u stvari od svega toga?

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Prethodni video koji nam je stigao za seriju 'Jack Ryan' nas nije nimalo oduševio. Da budemo iskreni, bio je to dosadan video koji je malo koga mogao ostaviti bez daha, ako ikoga.

Ali novi materijal je malo drugačija priča. U pitanju je video u kojem nam je kvalitetnije dočaran lik Jacka Ryana, analitičara u zloglasnoj CIA-i, koji cijeli svoj radni vijek objašnjava ljudima da nije špijun.

Pogledajte novi video

Glavnu ulogu u seriji preuzeo je John Krasinski (u travnju dolazi u kina njegov novi film, SF horor 'Mjesto tišine') te već lagano zaboravljena Abbie Cornish. Wendell Pierce nastupa kao Ryanov šef, admiral James Greer (uloga koju je u filmovima maestralno odglumio James Earl Jones).

 

O seriji smo prvi put čuli sada već daleke 2016., a trebali smo ju gledati tijekom ove godine. No kako se čini, prve epizode ipak ćemo vidjeti tek početkom 2018. godine.

Tema: FILM

Message