Je li vam poznata Tamara Mijatović iz showa 'Ženim sina'? Evo u kojoj emisiji smo je gledali nedavno, Gospodin Savršeni | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 19

Je li vam poznata Tamara iz showa 'Ženim sina'? Evo u kojoj emisiji smo je gledali nedavno

Je li vam poznata Tamara iz showa 'Ženim sina'? Evo u kojoj emisiji smo je gledali nedavno
5

Mijatović se u emisiju prijavila da bi isprobala nešto novo, a otvorena je i za ljubav. Kristianu se svidjela i smatra je atraktivnom, ali njegov otac zamjerio joj je predugačke trepavice

VIDEO

Evo je opet, komentirali su gledatelji nakon što su vidjeli Tamaru Mijatović u još jednom reality showu. Ovog proljeća smo je gledali u emisiji 'Gospodin Savršeni' u kojoj se borila za naklonost splitskog profesora Tonija Šćulca. U tome ne da nije uspjela, nego ju je Toni među prvima izbacio iz natjecanja i na koncu odabrao Stankicu Stojanović s kojom je prekidao i mirio se, ali sada su u vezi. No, vratimo se na Tamaru, koju sad imamo prilike pratiti u emisiji 'Ženim sina'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Toni i Stankica iz 'Savršenog' otkrili planove: 'Baš tražimo datume koji nam odgovaraju' VIDEO

Upravo je ona bila djevojka koja je ugodno iznenadila Kristiana. U show se prijavila kako bi isprobala nešto novo i možda se zaljubila. No, Kristianov tata Zoran zamjerio joj je predugačke trepavice na račun kojih su pale i neke šale.

Oni koji nisu dobro upućeni rekli bi da je Tamara prvo bila u 'Gospodinu Savršenom' pa onda u 'Ženim sina', sudeći prema vremenu emitiranja. Pogriješili bi. Emisija 'Ženim sina' snimana je 2019., prije korone, a treća sezona 'Savršenog' 2021. godine. U ovoj potonjoj emisiji, Tamara je često bila u svađama i prepirkama.

- Olivera je stala na sred dnevnog boravka da nas male treba baciti u kamin, tamo su bile rešetke neke oštre, nemam pojma... - opisivala je Tamara svojedobno nemili događaj iz showa pa govorila da joj je Olivera prijetila. U jednom trenutku Tamara joj je rekla da joj se 'skine' pa su se djevojke 'zakačile'. 

Hoće li Tamara imati više sreće s Kristianom nego s Tonijem, ostaje nam za vidjeti jer se show 'Ženim sina' tek počeo emitirati ovog tjedna. 

- Moje ime je Kristian Cvijić, dolazim iz Zagreba i imam 20 godina - opisao se pa dodao da je spreman da ga pogodi Amorova strelica. A kako bi donio dobru odluku o onoj pravoj pomoći će mu tata.

- Ja sam njegov otac Zoran Cvijić. Imam dvoje djece, jedan je ovdje i pokušavam ga oženiti - kaže Zoran. 

Kristian je došao u show zato što očekuje zanimljive cure i općenito zabavu. Pristao sam prije nego je tata uopće znao. Znao sam da ću ga nagovoriti - rekao je Kristian. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRAGO MI JE DA SAM OBJAVILA VIDEO S PORODA'

Dorotea i Tamara iz 'Gospodina Savršenog' priznale: 'Ovo nije prvi put da imamo istog frajera'
Dorotea i Tamara iz 'Gospodina Savršenog' priznale: 'Ovo nije prvi put da imamo istog frajera'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam  za novcem...'
DEVET GODINA BILI U BRAKU

Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam za novcem...'

Kad bih rekla jednu ružnu riječ o Narcisu, rekla bih ustvari ružnu o sebi. Brak s Narcisom bio je moj izbor, moja promišljena odluka, donesena s ljubavlju, rekla je Indira ranije
Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'
NAKON 11 GODINA BRAKA

Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'

Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji, napisala je Indira Levak na društvenim mrežama