Show

Komentari 59

Jedan od najbogatijih Hrvata prošetao Stradunom, supruga pokazala svoj trudnički trbuh

Jedan od najbogatijih Hrvata prošetao Stradunom, supruga pokazala svoj trudnički trbuh

Za trudnoću se saznalo prije nekoliko tjedana kada su talijanski mediji izvijestili o tome. Par ima dvoje djece, sina Kayja Tyronea i kći Cassiju Yleniju

Davor Lukšić (38) i Talijanka Cristel Carrisi Lukšić (35) sinoć su bili na otvaranju 72. Dubrovačkih ljetnih igara.

Sretni par opušteno je prošetao Stradunom i nije se sramio fotografiranja. Cristel je odjenula dugu plavu haljinu u kojoj je istaknula svoj trudnički trbuh.

Za trudnoću se saznalo prije nekoliko tjedana kada su talijanski mediji izvijestili o tome. Par ima dvoje djece, sina Kayja Tyronea i kći Cassiju Yleniju.

Par se vjenčao u rujnu 2016. godine, a tijekom svečanosti pješačka zona u gradu Lecceu u pokrajini Apuliji bila je zatvorena za sav promet. Mladenka je u crkvu San Matteo kasnila čak sat vremena, a nakon što je milijarderu rekla 'da', njezin otac i operni pjevač Al Bano mladencima je otpjevao 'Ave Mariju'. Cristelin otac često posjećuje Zagreb kako bi se vidio s obitelji.

Prvog sina Kaija, Cristel i Davor dobili su 2018. godine. Svoju prvu trudnoću Cristel je dugo skrivala od javnosti, a rodila je u svibnju. Samo pet mjeseci nakon rođenja sina, opet je ostala trudna. 

 

 

Najčitaniji članci