Show

Komentari 5

Milijarderka i Bezosova bivša žena udala se za nastavnika

Milijarderka i Bezosova bivša žena udala se za nastavnika

Sretnom slučajnošću oženjen sam jednom od najdarežljivijih i najljubaznijih osoba koje poznajem, rekao je nastavnik Dan Jewett, novi suprug MacKenzie Scott

Multimilijarderka MacKenzie Scott (50), bivša supruga osnivača Amazona Jeffa Bezosa (57), ponovno se udala. Sreću je pronašla sa srednjoškolskim profesorom Danom Jewettom, piše BBC

- Dan je odličan muškarac. Sretan sam i uzbuđen zbog njih - rekao je Jeff Bezos. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jeff Bezos i MacKenzie Scott

Forbes procjenjuje da MacKenzie raspolaže s 53 milijarde dolara, a proteklih nekoliko mjeseci postala je poznata kao osoba koja je dala oko šest milijardi dolara u dobrotvorne svrhe. Kako je najavila, to planira učiniti s većinom svog bogatstva. MacKenzie je Bezosu pomogla podignuti Amazon, a uz to je napisala i dva romana. Trenutačno živi u Seattleu s četvero djece i suprugom Danom. 

Na internetskoj stranici neprofitne udruge Giving Pledge objavljeno je pismo Dana Jewetta, nastavnika prirodnih znanosti u školi Lakeside u Seattleu koju pohađaju djeca MacKenzie Scott.

- Sretnom slučajnošću oženjen sam jednom od najdarežljivijih i najljubaznijih osoba koje poznajem, i pridružio sam joj se u obavezi da prenesem dalje ogromno financijsko bogatstvo tako da služi drugima - objavio je Dan Jewett. 

Jeff Bezos,MacKenzie Bezos

MacKenzie je s Bezosom bila u braku 25 godina, a razveli su se 2019. godine. Nagodbom je dobila četiri posto dionica Amazona. 

Axel Springer award ceremony

Najčitaniji članci