Obavijesti

Show

Komentari 0

Jedni su rasturili u plesu, drugi se već počeli spremati za nove eliminacije: 'Opet čupanje...'

Jedni su rasturili u plesu, drugi se već počeli spremati za nove eliminacije: 'Opet čupanje...'
17

Stiglo je vrijeme i za novi izazov koji je predstavio Enis Bešlagić. Dame su zavezanih očiju morale slušati upute svojih partnera i voziti automobil te prijeći poligon na kojem se nalaze brojne prepreke

VIDEO

U večerašnjoj epizodi pred parovima je zajednički izazov. Karmela i Tomislav jutro su iskoristili da još jednom iskomentiraju jučerašnji zadatak koji samo oni nisu prošli, ali i činjenicu kako su ih ostali, prema njihovu mišljenju, namjerno eliminirali.

Karmela u 'Superparu' odbila pružiti ruku Anamariji poslije izazova: Odbij, to nije bila igra!
Karmela u 'Superparu' odbila pružiti ruku Anamariji poslije izazova: Odbij, to nije bila igra!

- U igri su mi odsad svi protivnici - zaključila je Karmela pa poručila Anamariji, 'Filipu bih zabiberila iduće pa da ona vidi kakav je to osjećaj'.

Oboje su se složili kako se ni prema jednom paru u kući nisu previše otvorili, a ostali parovi su puno međusobno prisniji.

- Mi smo takvi, nećemo se nametati, pretjerano otvarati. I jedno drugome smo se otvarali dugo dok nismo shvatili da to možemo - rekao je Tomislav. I Anamarija i Filip uz kavu su komentirali, a ona je zaključila kako joj se čini da neki parovi nemaju dobru međusobnu komunikaciju: '

- Pa Karmela i Tomislav… Kroz sve te izazove do danas smo mi skužili da oni jedno o drugome ne znaju ništa.

Karmela ogorčena, a Martina se čudila: 'Stvarno je mislila da će joj netko ovdje biti prijatelj?'
Karmela ogorčena, a Martina se čudila: 'Stvarno je mislila da će joj netko ovdje biti prijatelj?'

Za vrijeme doručka Drago je parove obavijestio kako ih večeras, nakon zajedničkog izazova, čeka poseban zadatak – moraju uvježbati plesnu točku i izvesti je pred ostalima, a oni će ih ocijeniti. Pobjednik osvaja 500 eura. Stiglo je vrijeme i za današnji izazov koji je predstavio Enis Bešlagić. Dame će zavezanih očiju morati slušati upute svojih partnera i voziti automobil te prijeći poligon na kojem se nalaze brojne prepreke i naposlijetku se parkirati. Svaki put kad vozilom dodirnu čunj ili pregradu, dodaje im se 30 sekundi vremena.

Prvi su na redu bili Anamarija i Drago, koji nije ni sekunde dvojio u sposobnosti svoje supruge.

- Kad staviš tu masku, potpuno si dezorijentiran. Nemam osjećaj idem li naprijed ili nazad… Samo sam slušala njegov glas - opisivala je Anamarija, koja je ipak u nekoliko navrata dodirnula gumu i prevrnula jedan čunj.

Filip i Anamarija već su bili u automobilu.

- Stvarno nam je ovo dobro došlo da ja počnem njega slušati - šalila se Anamarija.

- Ne vozi ona loše nego ja loše objašnjavam - najavio je izazov i Tomislav, dok je Karmela hrabro uhvatila volan.

- Oboje smo jako tvrdoglavi i teško mi se prepustiti osobi da me vodi - rekla je Karmela dok je slušala pomalo nejasne upute svog dragog pa je njihova vožnja trajala čitavu vječnost.

- Morao sam se u jednom trenutku probuditi - zezao ih je Enis.

Ismet i Azelma čekali su svoj red, a ona mu je 'zaprijetila' da joj mora smireno objašnjavati.

- Nisam imala pojma ni gdje smo ni dokle smo - govorila je Azelma.

- Desno, malo lijevo! Pusti volan - navodio je Ismet, lagano pod stresom, dok se Azelma zabijala u bačvu.

Ismael i Martina krenuli su u zadatak.

- Mislio sam da će to biti puno teže jer sam na suvozačkom mjestu, ali nisam ni svjestan koliko sam to lako odradio - ponosan je bio Ismael.

- On ima savršene upute, ali jako smireno, bez ljutnje i galame. Savršeno je to odradio. Mislila sam da smo na pola, a već smo bili gotovi - zadovoljna je bila Martina.

Enis je još malo ostavio parove u neznanju da mozgaju tko je najbolje odradio izazov, no već ih je u kući čekao plesni zadatak pa su se svi bacili na uvježbavanje koreografija – netko valcera, a netko uz latino ritmove. No nisu svi bili zadovoljni. Filip je mislio da u nekoliko sati ne mogu smisliti koreografiju, a Karmela je priznala kako joj se plesati baš i ne da.

Davor i Meri napustili show pa priznali da im je žao: Ne želimo izaći, ali nećemo sada plakati...
Davor i Meri napustili show pa priznali da im je žao: Ne želimo izaći, ali nećemo sada plakati...

A prije plesa, parovima se javio Enis kako bi ih obavijestio o rezultatima izazova. Zadatak su najbrže odradili Martina i Ismael za nešto više od 3 minute te tako osvojili 600 eura. Najgore vrijeme imali su Karmela i Tomislav s više od 11 minuta. Upravo zbog toga oni odlaze u borbu za eliminacije, a tamo će im se, kao parovi s najmanje novca na tablici u ovom ciklusu, pridružiti i Ismet i Azelma te Anamarija i Filip.

- Opet sutra čupanje - nije bio zadovoljan Ismet.

Stiglo je vrijeme za plesnu večer koju je Ismael, nažalost, morao propustiti zbog temperature. I Tomislav je odustao od plesa zbog ozljede noge.

- I mene boli trbuh cijeli dan i umoran sam pa sam se svejedno prepustio - poručio je nezadovoljni Filip. Voditelj Drago pozdravio je parove i najavio prvu točku.

Ismet i Azelma otplesali su 'Time of my life' iz Prljavog plesa i sve raznježili. Anamarija i Drago utjelovili su Umu Thurman i Johna Travoltu iz filma 'Pakleni šund' te zaradili ovacije. Filip i Anamarija bacili su se na rock'n'roll uz 'Johnny B. Goode' i oduševili prisutne akrobacijama. 

- Kao da su vježbali dva mjeseca - čudio se Drago. Upravo su oni na kraju za dlaku odnijeli pobjedu i u džep pospremili 500 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'