Obavijesti

Show

Komentari 0

Jeff Bridges maštao je o tome da će Susan spasiti od dečka

Jeff Bridges maštao je o tome da će Susan spasiti od dečka
10

Jedan od najdugovječnijih parova iz Hollywooda zajedno je već skoro 40 godina. Konobarica iz Montane prekrivena masnicama osvojila je oskarovca na prvi pogled

VIDEO

VIDEO

Nekako je uobičajeno da slavni budu u vezama sa slavnima, ali najljepše zvjezdane ljubavne priče pišu upravo oni parovi gdje je samo jedna osoba slavna. O takvim vezama objavljivat ćemo priče svaka dva dana, a vi ih možete pročitati u našem specijalu - Kad slavni vole nepoznate.

Većina muškaraca sanjari o tome da 'spasi svoju damu' iz nevolje. Takve misli prolazile su i kroz um Jeffa Bridgesa kada je 1974., za vrijeme snimanja filma 'Rancho Deluxe ', u Montani ugledao konobaricu slomljena nosa i s masnicama na oba oka.

- Maštao sam o tome kako ju je preutkao dečko i kako ću je ja spasiti - rekao je Jeff.

No Susan je ustvari bila u automobilskoj nesreći. Cijeli dan Birdges je skupljao hrabrost da je pozove van, i kada je napokon to učinio ona ga je odbila.

Ponovo su se sreli na tulumu kada je snimanje filma završilo. Jeff je molio Susan da mu radi društvo dok razgledava neke posjede, na što je ona pristala.

S njom sam imao osjećaj kao da sam kod kuće

- Bila je tako opuštena i lako mi je bilo biti u njenoj blizini. Bila je zabavna i s njom sam imao osjećaj kao da sam kod kuće. Bio je to umirujući osjećaj da se nalazim tamo gdje pripadam - napisao je Jeff za Readers Digest.

Nakon nekoliko godina veze Susan je bila spremna 'skrasiti se', udati se i imati djecu. No Jeff se bojao braka. Imao je osjećaj da će mu život završiti kada se oženi. Zbog toga su prekinuli na šest mjeseci, ali nastavili su se viđati.

Oboje su živjeli u Los Angelesu. Susan je jednog dana dobila ponudu za posao u Montani i namjeravala ju je prihvatiti. Čak joj je i Jeffova majka savjetovala da ga ostavi.

Prvih nekoliko godina braka bilo je teško

- Bio sam pod pritiskom. Napokon sam došao k sebi. Pomislio sam, ako pustim ovu djevojku uvijek ću znati da je ona bila 'ona prava'. Zato sam kleknuo i zaprosio je. Ona je pristala - nastavlja Bridges u svom tekstu za Readers Digest. Vjenčali su se pet dana poslije, 5. lipnja 1977.

Ako pustim ovu djevojku uvijek ću znati da je ona bila 'ona prava'

Prvih nekoliko godina braka Jeffu su bili izazov, no zajedno su uspjeli prebroditi sve. Prvo predivno iznenađenje im je bilo kada se 1981. rodila njihova najstarija kći Isabella.

Briges kaže kako je onda Susan pokazala koliko je divna. Naime, Isabella se razboljela kada je imala četiri godine. Dijagnosticiran joj je encefalitis, upala mozga. Baš u to vrijeme Jeff je snimao '8 Million Ways to Die' i Susan se sama brinula o Isabelli i njihovoj dvogodišnjakinji Jessie, a bila je i u sedmom mjesecu trudnoće s trećom kćeri Haley.

Čak i kada se Haley rodila, Sue je uspjela zadržati sve konce u rukama. Osim o novorođenčetu i maloj bebi, brinula se i o bolesnoj Isabelli koju je stalno morala voziti u bolnicu na terapije.

- Gledao sam je sa divljenjem - priznao je Jeff i dodao kako je sada u nju zaljubljen više nego ikad prije te kako njihova veza postaje sve bolja i intimnija.

Susan i Jeff su u braku 36 godina i imaju tri kćeri Isabelle Annie (32), Jessicu Lilly (30) i Haley Roselouise (29). Postali su djed i baka kada im je 2011. najstarija kći Isabella rodila unuku Grace (3).

Savjeti za dug brak

Veza Jeffa i Susan pravi je primjer kako i u Hollywoodu ljubav može trajati i razvijati se. U jednom intervjuu kojeg je dao 2011. Jeff je otkrio i nekoliko savjeta za dug i sretan brak.

Morate biti najbolji prijatelji i misliti jedno o drugome kao o drugoj polovici i iskoristiti tu činjenicu

- Samo morate biti zaljubljeni. On je tvoj dečko. Ti si njegova djevojka. Morate biti najbolji prijatelji i misliti jedno o drugome kao o drugoj polovici i iskoristiti tu činjenicu. Morate se voljeti i dijeliti osjećaje. Dajte jedno drugome ono što bi htjeli primiti, uključujući i vrijeme kako bi bili sami sa sobom. Isto tako, nemojte pokušavati promijeniti jedno drugo. I još jedan savjet. Što više dobrog vođenja ljubavi - Jeff je otkrio tajnu dugovječnog i sretnog braka.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu