Obavijesti

Show

Komentari 90

Jela posteljicu sestre blizanke u reality showu: Nije tako loše

Jela  posteljicu sestre blizanke u reality showu: Nije tako loše
6

Tamera je sestri blizanki uz pomoć kapaljke u usta uštrcala dio svoje posteljice pomiješane s rakijom. Ona je 2011. kušala njezino majčino mlijeko nakon porođaja

VIDEO

Jednojajčane blizanke Tia i Tamera Mowry (34) napravile su bizaran podvig u finalu sezone reality showa Styles's Tia&Tamera. Tamera je od sestre zatražila da kuša njezinu posteljicu nakon rođenja sina Adena Johna u studenom. Uz pomoć kapaljke uštrcala joj je dio svoje posteljice u usta.

- Dakle, želiš da probam tvoju posteljicu? O moj Bože, vidim ostatke - rekla je Tia kada je Tamera stigla da joj našprica tvar u usta.

Tia je izjavila da je ugodno iznenađena njezinim okusom, piše Daily Mail.

- Nije tako loše. Bila sam iznenađena, okusila sam nešto pomiješano s malko alkohola. Tamera je htjela da joj vratim dug jer sam je natjerala da okusi moje majčino mlijeko. Kušala sam svoje mlijeko i još mislim da je slađe od njezine posteljice - napisala je na svom blogu Tia kojoj je sestra ponudila posteljicu pomiješanu s rakijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To nije bio prvi put da su blizanke napravile takav podvig. Tamera je 2011. godine morala probati njezino majčino mlijeko nakon što je rodila sina Creea.

Jedenje posteljice je uobičajena praksa u životinjskom svijetu, no gotovo je nepoznato među ljudima. Međutim, sve više žena, osobito u SAD-u, u sklopu svog porođajnog iskustva pojede posteljicu očekujući od toga koristi za zdravlje poput sprječavanja ili umanjenja poslijeporođajne depresije, balansiranja hormona i nadomjestka hranjivih tvari. Riječ je o placentofagiji, postupku u kojem majka pojede placentu, tekućine i tkivo koji izađu s djetetom.

Zvijezda serije 'Momci s Madisona', glumica January Jones, otkrila je da je pojela svoju posteljicu sasušenu i smrvljenu u kapsule nakon porođaja.

- Placenta je jako hranjiva i sadrži visoku razinu hormona oksitocina, zaslužnog za emotivno povezivanje majke i djeteta i za stvaranje mlijeka - objasnila je stručnjakinja za kinesku medicinu Ayla Yavin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju