Obavijesti

Show

Komentari 22

Jelavić ljut na Obersnela: Nije dobio ni 40.000 kn ni dvoranu

Jelavić ljut na Obersnela: Nije dobio ni 40.000 kn ni dvoranu
6

Pjevač je zatražio financijsku pomoć. ali ju nije dobio. Na Facebooku je zato objavio dopisivanje s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom, koji mu je, kako tvrdi glazbenik, odbio pomoći

VIDEO

Nakon što su mu otkazali slavljenički koncert u Splitu, glazbenik Matko Jelavić (60) ostao je i bez koncerta u Rijeci. Time se požalio i pratiteljima na društvenim mrežama i otkrio da je razlog otkazivanja isti.

Naime, Jelavić je od grada zatražio financijsku pomoć za svoje koncerte, ali ju nije dobio. Na Facebooku je zato objavio dopisivanje s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom, koji ga je, kako barem tvrdi glazbenik, najprije potpuno izignorirao, a kasnije mu je odbio pomoći.

58 Splitski festival

Naime, u nekoliko dopisa Jelavić je od gradonačelnika tražio prostor, odnosno dvoranu Zamet, ili financijsku pomoć u iznosu od 40 tisuća kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi ćemo pokriti ostale troškove: glazbenika, razglasa, svjetla, propagande, pratećih službi, prodaje ulaznica itd. Ukoliko se nekim čudom dogodi da sve ulaznice budu prodane, ja ću platiti dvoranu ili vratiti novac. Do sada bi ja platio ove troškove, ali me koncert u Lisinskom toliko financijski iscrpio, da više ne mogu. Eto, to je moja molba Vama, intervenirajte ako možete. Ako slučajno ne uspijete, koncerta neće biti. Prateći sve što se zbiva oko naše glazbe, mislim da bi ovo mogao biti moj oproštajni koncert od Vaše publike. Hvala na strpljenju i oprostite na smetnji - napisao je.

Kako je kasnije i sam obavijestio pratitelje na društvenim mrežama, Jelavić nije dobivao odgovor od riječkog gradonačelnika što ga je razljutilo.

Poštovani Gradonačelniče, ako me išta raspi*di, to je kad mi netko uopće ne odgovori na moje dvije poruke. Vi ste dužnosnik grada, makar vaše službe trebaju odgovoriti u vaše ime - napisao mu je Jelavić, a na taj dopis gradonačelnik mu je ipak odlučio odgovoriti.

- Poštovani gospodine Jelavić, mogao bih i ja napisati da me učini nervoznim, da ne ponavljam vaš izričaj, kad netko od mene traži da mu odobrim besplatno korištenje dvorane Zamet ili donaciju od 40 tisuća kuna. Takve zahtjeve smatram neozbiljnim pa na njih ne odgovaram. Ako baš inzistirate na odgovoru evo ga, NE DOLAZI U OBZIR - napisao je Obersnel, an njegov je odgovor razbjesnio Jelavića koji se zatim za pomoć obratio svojim obožavateljima. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...