Obavijesti

Show

Komentari 52

Jelena je izbačena: Razočarao me Cigi jer se ponaša kao žena

Jelena je izbačena: Razočarao me Cigi jer se ponaša kao žena
49

Pleme Matambo na Otok odbačenih je poslalo vizažisticu Jelenu. Na plemenskom savjetu izbila je svađa jer im je rekla da u plemenu postoje klanovi i da su dvolični

VIDEO

Članovi Cigijevog plemena Matambo bili su nervozni zbog nedostatka vatre i hrane, a nekima od njih već se i kokos počeo gaditi.

- Danas mi je najgori osjećaj gladi - komentirala je Martina Vrbos dok je Kristina dodala da se njoj kokos gadi.

Mia je komentirala da se među članovima njihovog plemena osjeća čudna atmosfera.

- U ljubavi i ratu sva su sredstava dozvoljena - zaključila je glumica i dodala da ljudi jednostavno pokušavaju preživjeti u klanovima. 

Nakon što im je Cigi pročitao poruku, njegovo pleme se okušalo u maloj individualnoj borbi. Svatko od njih morao je pištoljem pogoditi tri boce. Neven je bojkotirao cijelu igru i pucao u zrak dok je Mia bila najbolja jer je uspjela pogoditi dvije boce.

Glumica je zbog toga mogla birati između crnog glasa, odnosno, ogrlice kojom se oduzima pravo glasa nekom od natjecatelja na glasovanju ili dupli glas kojim ima pravo dvaput napisati ime osobe koju želi izbaciti iz plemena.

Kao pobjednica male borbe, glumica se odlučila za dupli glas i komentirala da joj je žao što će netko morati otići.

Stanija: Ava nema mozga, ja s njom ne mogu naći zajednički jezik

Nakon dolaska u kamp, pleme Matambo još jednom je pokušavalo zapaliti vatru uz pomoć bambusa, ali neuspješno.

Aleks je, kao vođa, članove svog plemena Boruka pozvala na okupljanje. Priopćila im je da će imati slobodan dan i da se moraju dogovoriti tko će što napraviti i koliko će obroka imati.

Aleks ih je obavijestila da su njoj nestale japanke, a Avi majica. No na kraju su zaključili da su majmuni bili u kampu dok su spavali i da su im oni vjerojatno ukrali robu.

- Djevojka je malo aljkava, svu svoju odjeću je zaprljala. Zaista nema mozga, ja s njom ne mogu naći zajednički jezik u smislu mozga - rekla je Stanija komentirajući Avu.

'Stanija me oponaša, to je napravila samo da ja ne bi bila jedina morska sirena'

Dok su muškarci pravili kamp djevojke su se sunčale i kupale u toplesu.

- Imamo četiri Playboyjeve zečice ovdje, a nitko nije obratio pažnju na njih - komentirali su dečki nakon što su shvatili da su se djevojke kupale gotovo gole.

Ava se prva skinula u toples, a nakon nje to je učinila Stanija.

- Stanija me oponaša, to je napravila samo da ja ne bi bila jedina morska sirena - rekla je Ava. 

'Voljela bih biti konj ili delfin jer me podsjećaju na mene zbog otmjenosti i gracioznosti'

Nakon što se na pučini pojavilo jato delfina, Ava je izjavila da bi ona da može biti neka životinja bila konj ili delfin jer je te životinje podsjećaju na nju zbog otmjenosti i gracioznosti.

- A i zašto se stil plivanja zove delfin, nego po delfinu - kazala je Ava.

Članovi plemena Boruka pravili su kamp. Aleks je komentirala da im nije ugodno spavati jer imaju osjećaj kao da ih reže sto noževa.

- Ja bih ovim djevojkama zbog linije dao manje hrane da jedu - rekao je Žare na što mu je Aleks rekla kako ona živi od danas do sutra.

Stanija se požalila kako su Aleks i Ava skuhale previše hrane jer su te namirnice mogli jesti čak četiri dana. 

Prvi plemenski savjet protekao je burno

Natjecatelji plemena Matambo pričali su o izbacivanju. Mia je odlučila glasati za Kristinu jer je ona po njenom mišljenju najslabija, Maja Lena je bila u nedoumici dok su Neven, Martina i Kristina odlučili da Jelena treba napustiti pleme.

Nakon odlaska na plemenski savjet došlo je do svađe. Jelena je izjavila da prezire licemjerje i to što svi naglašavaju kako je sve u redu iako nije. Komentirala je kako je mislila da će u showu biti moralno jači ljudi, a ne samo oni kojima stalno nešto nedostaje. Razočarao ju je Cigi jer misli da se ponaša kao žena. Ostatak plemena nije se složio s njom i postojanjem klanova u plemenu. Jelena je zaključila kako zna da će ona otići na Otok odbačenih jer za nju više nema mjesta među njima. 

Cigi je na Kostariku došao uživati, a ne preživljavati

- U show sam došao uživati, a ne preživljavati - rekao je Cigi i dodao kako on misli uvijek sebe staviti na prvo mjesto pa čak i na štetu plemena. 

Martina se uskoro počela prepirati s Jelenom.

- Ovo je plemenski savjet u kojem svi sudjeluju. Ja sam samo pitala po kojoj je osnovi netko bolji, a netko gori - rekla je Martina i dodala da je sigurno to što nemaju vatru i rižu utjecalo na njih.

Nakon glasovanja odlučeno je da Jelena odlazi na Otok odbačenih. Kristina je po broju glasova bila iza nje dok su Radovan i Nikola imali po jedan glas.

S ozbirom da odlazi Jelena je prva dobila priliku baciti kletvu na jednog od članova plemena. Na papir je napisala Cigijevo ime. On će zbog toga na sljedeći plemenski savjet doći s jednim negativnim glasom. Nakon izbacivanja Jelene vratili su se u kamp s kremenom kojeg su dobili kao nagradu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album