Obavijesti

Show

Komentari 13

Jelena Karleuša progovorila o gubitku bebe: 'Nisam znala da sam trudna. Srce nije kucalo...'

Jelena Karleuša progovorila o gubitku bebe: 'Nisam znala da sam trudna. Srce nije kucalo...'
9

'Kad sam izlazila iz ordinacije gdje mi je priopćeno da jedno malo srce ne kuca u meni, fotografirali su me paparazzi. Nateklu, uplakanu i bez šminke', navela je Jelena

VIDEO

Popularna pjevačica Jelena Karleuša prisjetila se jednog od najtežih razdoblja u svom životu. Vratila se u 2013. godinu kad je na beogradskom Ušću održala spektakularan koncert ispred 40.000 obožavatelja. Bila je to kruna njene dotadašnje karijere, ali i traumatična epizoda u kojoj je doživjela medijski linč i gubitak trećeg djeteta.

Ronaldova Georgina zapratila je Jelenu Karleušu na Instagramu
Ronaldova Georgina zapratila je Jelenu Karleušu na Instagramu

- Trenutak pred moj prvi koncert na Ušću. Ovo je Bulevar Nikole Tesle, u trenutku kad je koncert već morao početi. Sjedim u šatoru iza pozornice i ne vjerujem što mi govore. Znala sam da će biti puno ljudi, ali da će koncert kasniti sat vremena kako bi publika ušla, tome se nisam nadala, pogotovo što sam u tom trenutku trpjela jak medijski linč i zabranu. Sjećam se, ušao je moj producent i rekao da moramo širom otvoriti sva vrata i više ne naplaćivati karte jer inače neće početi do ponoći. To smo i napravili - započela je Jelena status na svom Instagram storyju.

Beograd: Jelena Karleuša, Anastasija Ražnatović i Gordana Šaulić na biračkim mjestima

'Srpski mediji su bili protiv mene'

U trenutku kad je trebala zakoračiti na velebnu pozornicu, dobila je informaciju da su srpski mediji već pripremili naslovnice za idući dan na kojima je pisalo 'Prazno Ušće' i 'Pukla je'. Kaže Jelena da u tom trenutku mediji nisu imali fotografije kao dokaz za navode.

- Ah da, i rekli su mi da nemam multimediju za ekrane jer moja suradnica nije stigla napraviti render. Čučim ispod pozornice na liftu koji me treba podići i slušam huk ljudi... 'Što ćemo?', pitao je netko pored mene. 'Što ćemo napraviti?', nasmijala sam se dok su mi suze kvarile šminku. 'Krećemo', rekla sam - nastavila je Jelena u objavi pa podijelila emocije koje je tad osjećala.

- 'Jelena je rekla da počinjemo', dreknuo je asistent u bubicu i dao znak režiji. Zagrmilo je, takav zvuk i takvu produkciju Beograd nije ni čuo ni vidio do tada. Lift me je podignuo i ja sam vidjela nepregledno more ljudi... I bas koji me je pomjerao iz mjesta. Ti si borbena mašina Jelena. Sad si plakala i nikada više, pomislih. Ah, kako sam se prevarila... Stegla sam zube i odradila koncert skoro u mraku jer ekrani nisu emitirali multimediju. Publika je skandirala da me voli - napisala je Karleuša.

Tko sve voli luksuz na 4 kotača? Od muža Dragane Mirković aute uzimaju Lepa Brena, Karleuša...
Tko sve voli luksuz na 4 kotača? Od muža Dragane Mirković aute uzimaju Lepa Brena, Karleuša...

'Točkica na ultrazvuku nije sijala'

U sebi je tad nosila treće dijete, a za trudnoću nije znala.

- Saznala sam nedugo poslije Ušća. Mala točkica koja je na ekranu ultrazvuka označavala rad srca bebe, nije sijala. Poslije tog koncerta na Ušću nisam zapjevala skoro godinu dana. Nitko me nije zvao da pjevam. Kao da sam nekog ubila… (a zapravo jesam) - navela je Jelena u tužnoj objavi.

'Htjeli su me poniziti'

U nastavku je ilustrirala taj trenutak.

- Kad sam izlazila iz ordinacije gdje mi je priopćeno da jedno malo srce ne kuca u meni, fotografirali su me paparazzi. Nateklu, uplakanu i bez šminke. Sutradan je to bila naslovna strana: 'Nakaza! Pogledajte kako zapravo izgleda Jelena Karleuša bez šminke! Šok slike!'. Te fotografije su uglavnom objavljivali poslije svi oni koji su me valjda htjeli poniziti, misleći da je meni bitno to što će netko pomisliti da sam ružna. Jer ja za sebe nikad nisam ni mislila da sam lijepa. Naprotiv - otkrila je Jelena.

Karleuša prošetala rukave koje voli i Baby Lasagna: Video je prikupio pola milijuna pregleda
Karleuša prošetala rukave koje voli i Baby Lasagna: Video je prikupio pola milijuna pregleda

'Rekla sam im da sam faca, a bila sam zabranjena'

U najtežem trenutku otkrili su je svjetski mediji koji su prenosili njezine fotografije nastale ispred bijelog zida na terasi njezine vile na Dedinju.

- Fotografirala sam se svaki dan tu i objavljivala fotografije, to je bio i moj jedini nastup i moj kontakt s publikom. Ustanem ujutro, našminkam se i odem na terasu. Bila sam predmet podsmjeha na društvenim mrežama sve dok te slike nisu završile u svim svjetskim medijima. Sve je toliko uzelo maha da mi je otvoreno pismo puno komplimenata napisala Kim Kardashian sa kojom su me uspoređivali, a mnoge svjetske TV ekipe su me posjetile u Beogradu. Najavljivali su me kao najveću balkansku zvijezdu, balkansku Madonnu i Lady Gagu, a ja sam vješto lagala kako sam glavna faca u mojoj zemlji skrivajući činjenicu da sam zabranjena. A iskreno, kako bih nekom sa zapada objasnila razloge kad ih ni ja nisam znala - zaključila je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski