Obavijesti

Show

Komentari 2

Jelena otpjevala svoje, Filip se kaje zbog teških riječi o Tamari, Mia utjelovila Damiana Davida

Jelena otpjevala svoje, Filip se kaje zbog teških riječi o Tamari, Mia utjelovila Damiana Davida
13

Još jedan tjedan pun reality showova je iza nas. Za male ekrane prikovali su nas 'Brak na prvu', 'Hell's Kitchen', 'Večera za 5', 'Tko to tamo pjeva', 'Survivor', 'Zvijezde pjevaju', 'Tvoje lice zvuči poznato'

VIDEO

U 'Braku na prvu' bio je tjedan različitosti, a parovi su gledali izjave s vjenčanja.  'Survivor' je napustila još jedan osoba, a u 'Tko to tamo pjeva' osim osvojenog pozamašnog iznosa, rodile su se i ljubavne iskrice...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Brak na prvu

Prošli tjedan u showu 'Brak na prvu' bio je 'Tjedan različitosti'. Parovi su pisali pisma u kojima su otkrili što ih je oblikovalo, a zatim su gledali i svoje izjave s vjenčanja, odnosno, kad su se prvi put vidjeli. 

Alan je priznao da je sa 18-19 godina počeo mucati, da i danas ponekad zamuca kad brzo priča, ali se naučio nositi s tim. Danijela je priznala da je imala problema s težinom. Lovre i Klara ponovno su se svađali jer je ona rekla da su joj se nabacivali Tiago i Alan. Kasnije su im u posjet došli Danijela i Alan. Parovi su pokušali riješiti nesuglasice.

Tamara se družila s Filipovom obitelji, a priznala je da se zbližila s njegovom sestričnom i bakom. Filip je rekao i da mu je žao zbog nekih izjava s vjenčanja. Tina i Tiago također su gledali izjave s vjenčanja, a Tiago je zaključio da oni nisu kao prije. Josip i Karmen našli su se na ručku. Složili su se da im je dolazak stručnjakinje pomogao da se smire, a kasnije su odradili zadatak - poredali kandidate po fizičkoj privlačnosti. Karmen je otkrila da je Lovre njezin tip.

Ana i Alen i Nikolina i Anton više nisu u showu.

Hell's Kitchen

Roko Ć. i Vehid išli su u dvoboj za crnu pregaču u showu 'Hell's Kitchen'. Nakon zadatka otkoštavanja batka i zabatka chef Tom Gretić nominirao je Vehida. 

Crveni tim ponovno je pobijedio u izazovu te ih je u kući dočekala nagrada – trening uz Marija Valentića.

Večera za 5

Prošli tjedan 'Večere za 5' odveo je gledatelje južnu Dalmaciju! Prva je kuhala Nedjeljka Jerkovića Žutog. Kod nje su bili Zoran JelčićNikolina VuicaLjubo Bebić Slobodanka Nina Vukosav

Je li 'kliknulo' između Tamare i bake? Filip nam otkrio: 'Baka je obožava! Čak su previše bliske'
Je li 'kliknulo' između Tamare i bake? Filip nam otkrio: 'Baka je obožava! Čak su  previše bliske'

Ljubo je gledateljima ispred malih ekrana poznat iz showa 'Ljubav je na selu', a svojedobno je htio biti i predsjednik Hrvatske. Pobjedu je u konačnici odnio Zoran Jelčić! 

Tko to tamo pjeva?

Natjecateljica Natali Rade u showu ''Tko to tamo pjeva?'' osvojila je maksimalnih 5.000 eura. Simpatičnoj natjecateljici za oko je zapeo jedan tajni glas – lutkar kojeg je birala dodatno provjeravati u čak četiri izazova, unatoč savjetima panelista da je on dobar pjevač te da radije odabere nekog drugog. U posljednjem izazovu, ''intervjuu'', u kojem natjecatelj odabire jednog tajnog glasa kojemu unutar 30 sekundi želi postavljati pitanja, između lutkara i imitatorice AbbeNatali je odabrala lutkara.

- Natali, s njim ćeš poslije razgovarati, a sad razgovaraj s njom - pokušala ju je odgovoriti Alka Vuica, no bezuspješno. U tom izazovu eliminirala je imitatoricu Abbe koja se u razotkrivanju pokazala kao dobar glas, da bi na kraju lutkar zapjevao finalni duet s gošćom panelisticom Frankom, i svojim dobrim glasom Natali donio 5.000 eura.

Survivor

Alex, Damjan, Nikola i Ognjen našli su se u eliminacijskom izazovu u showu 'Survivor'. U igri ravnoteže najslabiji je bio Damjan pa je on napustio show

- Bolji su pobijedili. Imao sam na kraju mali trenutak nepažnje - izjavio je Damjan nakon ispadanja.

'Survivor' će, kaže, pamtiti po tome što je bio bez hrane i spavao na zemlji, na tvrdom tlu, ali prije svega po 'plemićima iz svog plemena' koje je pozvao na janjetinu u Hercegovinu, kao i članove crvenog tima. Favorit mu je, kaže Mihaela.

- Ona je naša Amazonka koja nam je priredila dobrodošlicu u 'Survivor' - otkrio je. 

Zvijezde pjevaju

U novoj epizodi 'Zvijezde pjevaju' pet parova je prošlo dalje, a jedan par je završio svoje putovanje. Bili su to  - Jelena Pajić i Vjeko Ključarić.

Iako su dobili pozitivne komentare žirija i 25 bodova, presudili su im glasovi publike. Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali kako njihovo ispadanje nije bilo pravedno.

Parovi koji su ostali su: Lejla Filipović Bojan Jambrošić, Igor Barberić Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki Dino Petrić te Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Tvoje lice zvuči poznato

Iz tjedna u tjedan u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' gledam transformacije domaćih zvijezda. Oni su: Alen Bičević, Mia Negovetić, Faris Pinjo, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb, Antonija Šola, Luciano Plazibat te Antonia Dora Pleško.

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Pobjedu je odnijela Mia Negovetić koja je osvojila 59 bodova. Ona je utjelovila Damiana Davida, frontmena grupe Måneskin.

- Svaki put kada te gledam i slušam pokušavam iz emisije u emisiju pronaći nešto novo, neku novu riječ, neku novu frazu i onda shvatim da se sve svodi na jedno – ti si fantastična! Ovo se zove imitacija u njezinom punom sjaju - oduševljeno je nakon nastupa komentirao Mario Roth.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'