Obavijesti

Show

Komentari 63

Jelena Perčin potvrdila kako je trudna s Momčilom Otaševićem

Jelena Perčin potvrdila kako je trudna s Momčilom Otaševićem
7

Početkom prošlog mjeseca se počelo nagađati da je glumica trudna kada se pojavila u pripijenoj svjetlucavoj haljini koja je isticala njezin zaobljeni trbuščić

VIDEO

Nepopravljivi optimizam jednako biti trudan u Hrvatskoj, napisala je glumica Jelena Perčin (37) na svom Facebooku nakon što se neko vrijeme nagađalo da je trudna. Perčin je objavom potvrdila glasine da čeka dijete sa cronogorskim glumcem Momčilom Otaševićem (27). 

Ljubav sa seta serije: Jelena Perčin ljubi Momčila Otaševića
Ljubav sa seta serije: Jelena Perčin ljubi Momčila Otaševića

Na sretnoj vijesti su joj čestitali brojni prijatelji i kolege te istaknuli da je junakinja jer stavlja svoju intimu na fejs. Dodali su kako će to biti jedno divno biće više na planeti, a među čestitarima je bila i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je istaknula kako je glumica optimistična po drugi put jer ima kćer Lotu (8) s bivšim mužem, ugostiteljem Kristijanom Babićem. 

Danijel Berković/Pixsell

Perčin je u vezi sa Otaševićem više od dvije godine, a upoznali su se na setu domaće serije 'Zora Dubrovačka'. Početkom prošlog mjeseca se počelo nagađati da je glumica trudna kada se pojavila na humanitarnoj večeri Zaklade Ivane Hodak u pripijenoj svjetlucavoj haljini koja je isticala njezin zaobljeni trbuščić. Društvo joj je pravio dečko Momčilo koji se cijele večeri nije odvajao od nje, a nijedno od njih nije htjelo potvrditi sretnu vijest. 

'Izdala' ju je pripijena haljina: Perčin i Otašević čekaju bebu
'Izdala' ju je pripijena haljina: Perčin i Otašević čekaju bebu
hodak

- Ne komentiram ništa - rekla je Perčin tada za Jutarnji list. Jelena i Momčilo su se zaljubili na snimanju druge sezone serije 'Kud puklo da puklo'. Na početku su izbjegavali zajednička pojavljivanja u javnosti, no posljednjih godinu da više ne mare za to i često dolaze na razna društvena događanja.  Otašević trenutačno glumi u domaćoj seriji 'Čista ljubav', a zbog posla je stalno na relaciji Cetinje - Zagreb - Beograd. 

- Uz dobru organizaciju sve se da postići. Nekad se umorim ali bavim se takvim poslom da nikoga ne treba zanimati da li sam umoran, odmoran, tužan ili sretan. Volim Zagreb i imam puno prijatelja ovdje. Gdje god sam radio stekao sam prijatelje i smatram da je to bogatstvo - rekao nam je glumac u srpnju prošle godine. Otkrio je i kako njegova djevojka Jelena nije ljubomorna na ljubavne scene koje on snima s kolegicama. 

- Tu nema nedoumica, moj posao je moj posao, ljubomori nema mjesta - napomenuo je Otašević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin