Obavijesti

Show

Komentari 1

Jelena Radan je objavila novi singl, ovaj put na engleskom

Jelena Radan je objavila novi singl, ovaj put na engleskom
1

The Device povlači liniju o životu sjećanja koje živi u toj spravi, u srcu, koje krije ožiljke otisnute na koži poput dokaza o unutrašnjoj potrazi za onima koji smo bili

VIDEO

I u nesavršenom izgovoru postoji nešto susretljivo, umišljam… Nemam odgovor, neko duboko objašnjenje na moguće pitanje, koje možda pak najviše mene muči, a manje vas – zašto pjevam na svim tim stranim jezicima? Potiču me, mijenjaju me i izazivaju, melodiji daju novu vibraciju, živo je tkivo koje me dodatno opisuje... Uostalom, možemo li baš svemu dati odgovor? Ako nas dira, dobro je, ako ne, možda neki drugi put  - isječak je ovo iz pričice 'Putovanje do Sebe i Natrag' u sklopu Jeleninog albuma „Voyage“ koji se planira objaviti 26. lipnja 2013, a u kojem pokušava odgovoriti na pitanje o konceptu albuma na četiri jezika. 

Iako spomenuti album uz engleski i hrvatski, sadrži još i pjesme na portugalskom i francuskom jeziku, kao drugi singl, nakon prvog objavljenog prije sedam mjeseci „Sjeti me se ljube“, odabrana je upravo 'The Device', u prijevodu Sprava.

'The Device' povlači liniju o životu sjećanja koje živi u toj spravi, u srcu, koje krije ožiljke otisnute na koži poput dokaza o unutrašnjoj potrazi za onima koji smo bili. To je sjećanje poput razglednice koje je poslala sebi samoj još kao djevojčica, a pokušava ga pronaći sada kad je već odrasla žena. U toj potrazi prate je stalni zvukovi harmonike, violine, kontrabasa, akustične gitare i udaraljki njenih glazbenika Miroslava Navračića, Emila Gabrića, Ivana Gazibare, Tomija Novaka i Josipa Konfica, te gostujućeg Ivana Arnolda na klaviru.

'The Device' kao autori potpisuju Jelenini dragi i dugogodišnjii suradnici i prijatelji, Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas, te Goran Bošković iz grupe Fluentes. Glazbeni producent je Edi Cukerić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski