Show

Komentari 92

Jelena Rozga i Ivan Pažanin su u vezi?: 'Vrijeme je da se skrasite'

Jelena Rozga i Ivan Pažanin su u vezi?: 'Vrijeme je da se skrasite'

Pjevačica je 2017. prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom, a Pažanin je godinu dana nakon Jelene prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom

Pjevačicu Jelenu Rozgu (43), koja je na sceni 25 godina, često su povezivali s raznim muškarcima. Zato je nedavno u intervjuu za Gloriju demantirala priče da je u vezi s chefom Ivanom Pažaninom (36).

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Sve dok tako nešto ne čujete od mene - ostaje na izmišljenim vijestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kavi - rekla je. Ipak, kako je za Story.hr potvrdio izvor blizak dvojcu, Jelena i Ivan već neko vrijeme su sretni i zaljubljeni. 

Prije dva mjeseca u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan... s Pažaninom' gostovali su Tonči Huljić i Joško Čagalj Jole i tom prilikom izjavili su da bi Jelena i Ivan bili idealan par.

Huljić je dodao da je Rozgi vrijeme za udaju, a Jole je rekao da je Pažanin slobodan pa da bi se i on uskoro trebao skrasiti.

Pjevačica je 2017. prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom i javno nije ljubila ni jednog muškarca, dok je Pažanin godinu dana nakon Jelene prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom

Najčitaniji članci