Obavijesti

Show

Komentari 43

Rozga o bivšoj vezi s Hauserom: 'Ostavila sam to sve u prošlosti. Pažanin? Sretnemo se na kavi'

Rozga o bivšoj vezi s Hauserom: 'Ostavila sam to sve u prošlosti. Pažanin? Sretnemo se na kavi'

Rekla je kako bi ponovno mogla biti i s mlađim muškarcem, ali i da se ne zamišlja udanu, već kao zaručnicu. Majčinstvo joj je neostvarena želja, a razmišlja i o posvajanju

VIDEO

Splitska pjevačica Jelena Rozga (43) iza sebe broji već 25 godina karijere. 

Povodom toga za Gloria.hr otkrila je neke zanimljive detalje iz svog života, a prvi put se i oglasila o prekidu veze s violončelistom Stjepanom Hauserom.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Stjepan Hauser 01:10

Rozga se uz sve profesionalne muke drugi put u posljednjih deset godina suočila s opsesivnim obožavateljem, a dodatni stres joj je i briga zbog osjetljivog zdravlja. Naime, prije tri godine, uz dugogodišnji problem sa štitnjačom, dijagnosticirana joj je tahikardija, ozbiljan srčani poremećaj koji u teškim slučajevima može biti koban.

- Imala sam napadaj. Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina mi je bila iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo te sam se prepala da ću se samo srušiti. Zadnje tri godine sam na terapiji beta blokatorima, a svaka tri mjeseca moram na jedan dan nositi holter. I štitnjaču već godinama držim pod kontrolom uz pomoć lijekova - rekla je i dodala da zahvaljujući terapiji, zdravlje sada drži pod kontrolom.

Rozgi dijagnosticirali srčani poremećaj: 'Nisam bila dobro, mislila sam da ću se srušiti...'
Rozgi dijagnosticirali srčani poremećaj: 'Nisam bila dobro, mislila sam da ću se srušiti...'

Što se tiče muškarca koji ju je uhodio, Rozga kaže kako je sve sada u rukama institucija, no ipak je morala uvesti dodatne mjere zaštite.

- Unatoč tome, nije mi bilo svejedno hodati gradom ili biti sama u stanu. Po nekoliko puta na dan sam provjeravala jesu li vrata zaključana, a kada bih izašla iz stana, reagirala sam na najmanji šum. Zaista su ti dani bili jako traumatični, prošla sam pravu agoniju. A možete zamisliti kako je bilo mojim roditeljima i bližnjima - rekla je.

S 25 godina na sceni, Rozga se susrela s raznim životnim situacijama, no kaže da ne žali niti za jednom prilikom koju je propustila.

Time se osvrnula i navezu s violončelistom.

Rozga objavila fotku, svima za oko zapele tenisice od 7360 kn
Rozga objavila fotku, svima za oko zapele tenisice od 7360 kn

- Volim reći da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su dio moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uvijek gledam samo naprijed - rekla je.

Šuškanja da je u vezi s chefom Ivanom Pažaninom, demantira.

- Sve dok tako nešto ne čujete od mene - ostaje na izmišljenim vijestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kavi - kaže.

O tome bi li mogla biti u vezi s nekim mlađim muškarcem, kaže da su godine samo broj.

- Bitna je nečija duša, smijeh i osjećaj koji podijelite. Upoznala sam puno mlađih, a zrelijih muškaraca od sebe tako da su nečije godine doista samo broj - rekla je i dodala da je u vezi bitna stabilnost, povjerenje, zajednička avantura i puno smijeha.

Ipak, muškarci joj, kaže, ne prilaze često.

- Jednako mi prilaze i ne prilaze, kao i na početku karijere. Neki se boje napraviti prvi korak, neki ne, drugi su jaki i dominantni. Sve je to dio ljudske prirode i nebitno je jeste li poznati. Kad mi se netko sviđa, nemam problem to i pokazati - kaže.

Dodaje i kako se ne zamišlja udanom, već kao zaručnica.

- Zamišljam se kao zaručnica. Nikada ne zamišljam vjenčanje jer je ono samo po sebi već lijepo. Daleko mi je važniji odnos koji se s nekim gradi i dijete kao kruna te ljubavi - objašnjava.

Rozga: 'Ma ja i dan-danas pred svaki svoj koncert imam tremu'
Rozga: 'Ma ja i dan-danas pred svaki svoj koncert imam tremu'

Majčinstvo joj je, kaže, neostvarena želja, a razmišljala je i o posvajanju.

- Divim se svima koji posvoje dijete jer iz iskustva meni bliskih ljudi znam kolika je to sreća za obje strane. Jedan moj prijatelj je posvojen, a s druge strane imam i prijatelje koji su posvojili djecu. Tim više me pogodio slučaj djevojčice Nikoll za čiju su smrt osumnjičeni njezini roditelji. Iskreno želim vjerovati da će ova tragedija promijeniti neke stvari. Ne smijemo više zatvarati oči i svakako podržavam inicijativu da se promijeni dosadašnji sustav te da se gleda prije svega dobrobit djece - rekla je.

Svojih 25 godina karijere obilježit će izdavanjem pjesme.

- Za otprilike mjesec dana bi trebala izaći moja nova pjesma. Autori su Vjekoslava i Tonči Huljić. Naježila sam se kad mi ju je Tonči prvi put odsvirao na klaviru - zaključila je.

Pokretanje videa...

00:31


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš