Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Jelena Veljača progovorila o bivšem mužu: 'On može sve'

Iako je glumački par rastao prije samo nekoliko mjeseci, između bivših supružnika nema tenzija. Tako mu je Jelena odlučila javno uputiti čestitku za njegovo postignuće. Na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju i ispod napisala što misli o njemu kao glumcu

45 komentara

Na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta nagrađen je i glumac Dražen Čuček (48) koji je osvojio nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu Adolfa Hitlera u predstavi 'Opet on' u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija.

Nakon što je snimio fotografiju s pozornice, zahvalio je cijeloj ekipi koja je sudjelovala u predstavi, ali i bivšoj supruzi Jeleni Veljači (37).

- Ulogom Hitlera sam dobio priliku da vidim gdje su moje glumačke granice. Kada sam dobio takav materijal u ruke shvatio sam da moram početi odmah, radio sam danju i noću, bilo je izazovno biti dva sata i 45 minuta na sceni. Nitko vam u životu ne daje takvu priliku i morate to opravdati. Hvala Marku Juragi koji mi je dao tu priliku, hvala Jeleni Veljači koja je skratila tekst, inače bi trajali pet sati. Nagradu posvećujem svojoj mami, mama ovo je za tebe. Hvala i Mireli Brekalo, ovo izgleda kao nepotizam jer je ona članica žirija, ali ona me dizala kada nisam mogao, to je suigra, to je ono što nama treba na sceni - rekao je Čuček.

prava stvar KĆER ĆE SKUPA ODGAJATI Jelena Veljača i Dražen Čuček razvode se nakon tri godine

Iako je glumački par rastao prije samo nekoliko mjeseci, između bivših supružnika nema tenzija. Tako mu je Jelena odlučila javno uputiti čestitku za njegovo postignuće. Na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju i ispod napisala riječi podrške.

- Prava je magija dijeliti kazališnu pozornicu s ovim čovjekom, i kao glumica, i kao dramaturginja. Ovo je slikano nekoliko trenutaka prije početka generalne probe koju je prekinuo riječima 'Jelena, ja ovo ne mogu...' No, naravno da je mogao. Dražen sve može odigrati. Nagrada za najbolju glavnu mušku ulogu 2018. - napisala je Jelena.

'POGREŠAN ČOVJEK' Jelena Veljača nabacila dekolte do pupka za svečanu premijeru

Jelena i Dražen bili su u braku tri godine, a zajedno imaju i kćer Lenu (2). 

- Razvod je užasno teška stvar i ja sam samo imala sreće što, u trenutku kad smo prošli tu emotivnu krizu, ona nije postala javna stvar. Oboje smo zadržali dostojanstvo i ljubav jedno prema drugome jer to je ipak nešto što nas je i spojilo. Imali smo sreću da smo i nekako valjda karakterno stabilne i mirne osobe i nismo imali potrebu egom rješavati raskid ljubavne veze - rekla je Jelena nakon razvoda.

Naši partneri pišu
Message