Obavijesti

Show

Komentari 14

Jelena Znaor otkrila: ‘Kolutovi se mogu vrtjeti čak i oko nosa’

Jelena Znaor otkrila: ‘Kolutovi se mogu vrtjeti čak i oko nosa’
1

Jelena Znaor počela je vježbati zbog dijabetesa, a sad vrti četiri koluta odjednom. Prva dobitnica zlatne ulaznice u showu večeras će pokušati oduševiti gledatelje novom točkom

VIDEO

Hula-hup je dio mog života i nešto što me najviše veseli. Samo se nadam da u showu neću nikome razbiti nos s kolutovima, kaže psihologinja Jelena Znaor (29) iz Zagreba.

Rođena Imoćanka svojom je točkom s hula-hupovima osvojila zlatnu ulaznicu za polufinale showa 'Supertalent' Nove TV. Jelena se s tom vještinom prvi put susrela 2010. kad je na festivalu gledala pokrete svjetski poznatog performera Karisa Wildea. Vježbati je počela zbog dijabetesa, a danas vodi radionice i nastupa na brojnim manifestacijama.

- Kad sam primijetila da u Hrvatskoj nema hupova za odrasle, počela sam ih sama izrađivati - kaže hula-huperica. Dodaje kako ih doma ima sigurno više od 50, a izradila je čak 200 komada.

- Za izradu je potrebna plastična cijev, alat, sjajne trakice i mašta. Izrađujem ih od dva do četiri sata - kaže psihologinja koja zbog ljubavi prema šarenim kolutovima ne radi u struci. Dodaje da hula-hup ima dugu i bogatu povijest, a u Hrvatskoj još nije jako popularan.

- U ovoj vještini rade svi mišići na tijelu. Dnevno sam znala vježbati od pet pa čak do sedam sati - kaže Jelena. Na treninzima u svojoj radionici podučava razne dobne skupine, od malene djece pa sve do penzionerki od 85 godina.

- Najkompliciranija stvar je kad vrtim četiri hupa na različitim dijelovima tijela. Vježbam i za peti - kaže Imoćanka.
Smatra kako su ljudi u zabludi jer misle da se kolutovi vrte samo oko struka.

- Vrtim ga na stopalu, koljenima, vratu, ramenima i ostalom. A može se vrtjeti čak i oko nosa - smije se Jelena koja će večeras nastupiti u polufinalu showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina