Obavijesti

Show

Komentari 32

Jenna Jameson šokira fanove, izobličena je i neprepoznatljiva

Jenna Jameson šokira fanove, izobličena je i neprepoznatljiva
6

Bivša zvijezda filmova za odrasle, Jenna Jameson, bez šminke i u majici bez rukava, šetajući po pješčanoj obali Honolulua iznenadila je sve svojim izgledom

VIDEO

Zabavljačica za odrasle, Jenna Jameson (45) izgledala je neprepoznatljivo paradirajući Havajima gdje se nedavno i preselila sa svojom obitelji. U majici bez rukava i donjem dijelu bikinija šetala je sa zaručnikom Liorom Bittonom i njihovom kćerkicom Batelom (2) te pokazala tijelo koje je šokiralo fanove. Za trgovca dijamantima Liora zaručena je od 2015.

 

Nekadašnja ultimativna vlad

arica scene sada je ostavila raskalašene dane daleko iza sebe. Potpuno se posvetila majčinstvu te je drastično promijenila izgled. Sa zaručnikom glumi u filmu ‘Just Jenna’ koji govori o njezinom životu nakon industrije filmova za odrasle.

- Zahvalna sam zaručniku što je cijelo vrijeme uz mene. Toliko toga smo prošli, a iz svega izašli puno jači - rekla je Jenna jednom prilikom.

*EXCLUSIVE* Jenna Jameson and her fam enjoy the fruits of life in Hawaii

U travnju 2018., godinu dana nakon rođenja kćerkice, Jenna je krenula s ketogenom dijetom, prenosi Daily Mail. Na svom profilu dijeli s obožavateljima recepte i savjete o tome kako da uključe keto dijetu u bilo koji način života. Na Instagramu je prati preko 420 tisuća fanova.

Glumica iza sebe ima dva propala braka, a iz burne veze s bivšim prvakom UFC-a Titom Ortizom (44) ima blizance Jesse i Journey (10). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Žene trljaju grudi zubnom pastom 01:03

Podsjetimo, Jenna je u biznis za odrasle ušla 1993. i počela zarađivati ozbiljan novac. Prije ulaska u industriju, radila je kao striptizeta. Dobila je i brojne nagrade, a 2000. je s tadašnjim suprugom Jayom Grdinom osnovala web stranicu i produkcijsku kuću ClubJenna.

Jenna Jameson: Divlje noći su iza mene, djeca su mi prioritet
Jenna Jameson: Divlje noći su iza mene, djeca su mi prioritet

Prije desetak godina otišla je u zasluženu mirovinu te radila kao 'WebCam' model. Ukupno je glumila u više od 50 filmova za odrasle, ali i desetak filmova u kojima se nije morala skidati gola. Njezino bogatstvo danas se procjenjuje na više od 30 milijuna dolara.

 

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i prejedala se

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...