Obavijesti

Show

Komentari 9

Jennifer Lopez i Rodrigueza uhvatili kako se ljube u hotelu

Jennifer Lopez i Rodrigueza uhvatili kako se ljube u hotelu
5

Prema svemu sudeći, zaručnici J. Lo i Alex Rodriguez su izgladili sve probleme. Uhvaćeni su kako se ljube u Dominikanskoj Republici, a i dalje ne žele komentirati što se točno dogodilo

Čini se kako su pjevačica Jennifer Lopez (51) i sportaš Alex Rodriguez (45) i službeno prebrodili najveću krizu u vezi.

Fotografi su ih uhvatili kako se ljube i provode kvalitetno vrijeme skupa gledajući u laptop i razgovarajući u ležernom izdanju u Dominikanskoj Republici gdje je Rodriguez odletio ranije ovog tjedna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Rodriguez je na put otišao kako bi posjetio ljubav svog života i kako bi radili na poboljšanju svoje veze, međutim, Jenniferini fanovi nisu sigurni radi li se samo o showu za paparazze ili je par uistinu imao probleme.

Bivši igrač MLB-a na Instagramu je u ponedjeljak objavio fotografiju s pogledom na tropsku plažu na kojoj je označio i zaručnicu, a uz tajanstvenu objavu uz snimku leta napisao je "Sretan ponedjeljak. Novi tjedan. Novi dan - pa su pratitelji to protumačili kao uzbuđenje i pozitivu s njegove strane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Glasine kažu da se par suočava s problemima koje nisu povezane s trećom stranom, iako raniji navodi kažu da je Rodriguez prevario Jennifer Lopez s reality zvijezdom Madison LeCroy (31) pa je J.Lo prekipjelo stoga su prekinuli.

Prema svemu sudeći, zaručnici su izgladili sve probleme iako oni sami nikada nisu potvrdili da se išta takvo dogodilo.

J.Lo i Alex Rodriguez vezi će dati još jednu šansu: 'Zajedno su'
J.Lo i Alex Rodriguez vezi će dati još jednu šansu: 'Zajedno su'

LeCroy je, sudjelujući u realityju 'Southern Charm' otkrila da je pričala s Rodriguezom, odnosno da su razmjenjivali poruke, koje nisu bile eksplicitna sadržaja.

J.Lo i zvijezda baseballa zajedno su od 2017. godine, a zaručili su se na Bahamima dvije godine kasnije. Bili su prisiljeni dva puta odgađati talijanske svatove usred pandemije koronavirusa.