Obavijesti

Show

Komentari 85

Jennifer Lopez na Instagramu je zapratila mladog Zagrepčana: 'Ne znam kako se to dogodilo...'

Jennifer Lopez na Instagramu je zapratila mladog Zagrepčana: 'Ne znam kako se to dogodilo...'
5

Latino diva na društvenim mrežama je nedavno počela pratiti modnog influencera iz Hrvatske. On je otkrio i da su razmijenili nekoliko poruka, te da je od malena njezin veliki obožavatelj...

Robertu Paviću (23) iz Zagreba nedavno se ostvario san. Naime, na Instagramu ga je počela pratiti glazbena diva Jennifer Lopez (51), koja je njegov veliki idol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Alex Rodriguez želi natrag J.Lo 01:21

Modnog influencera prati preko 92 tisuće pratitelja, koje svakodnevno oduševljava svojim odjevnim kombinacijama. U svojoj posljednjoj objavi podijelio je vijest da ga je zapratila planetarno popularna pjevačica.

- Oduvijek je bila moj najveći idol. Volim te... Ne mogu vjerovati. Ovo je najbolji dan ikad. Hvala J.Lo - napisao je Zagrepčanin u opisu objave.

Jennifer je raskinula pet veza, ali prstenje nikada nije vratila
Jennifer je raskinula pet veza, ali prstenje nikada nije vratila

- Iznenadio sam se, to je prevelika sreća i adrenalin u isto vrijeme, šokiralo me je. Ovo je nevjerojatan osjećaj - ispričao je Robert za Index.hr te dodao da voli Jennifer jer je uvijek iskrena i slava je nije promijenila.

- Ni sam ne znam kako se to dogodilo. Nevjerojatno je da sam dan prije gledao jedan film u kojem je ona glavni lik, a kada sam se sljedeći dan probudio, imao sam što vidjeti -  otkrio je Pavić, koji je nakon toga kontaktirao Jennifer.

- To su bile riječi podrške, jučer smo izmijenili nekoliko poruka - ispričao je i dodao da ga nikad do sad nije zapratio netko slavan poput nje.