Show

Komentari 19

Jeremy Irons i Borna Rajić bili su na noćnoj vožnji brodom...

Jeremy Irons i Borna Rajić bili su na noćnoj vožnji brodom...

NOVI PRIJATELJI Dizajnerica je holivudskog glumca upoznala na Sarajevo film festivalu, a u Dubrovniku su zajedno jeli, pili i provodili se sve do ranih jutarnjih sati

Jeremy Irons (63) s Bornom Rajić i 40-ak uzvanika iz Sarajeva prošetao je lukom Stari grad, nakon čega su otišli na večeru. Jeli su školjke i guščju jetru, a pili najbolja domaća vina. 
Nakon dolaska u Dubrovnik u nedjelju popodne Jeremy Irons nije se skidao iz bijele pamučne tunike, mokasina i slamnatog šešira. Za holivudsku zvijezdu kažu da je jednostavan i pristupačan jer nije tražio poseban tretman.

U Dubrovniku je predstavio film “Trashed” koji govori o zagađenju mora. Irons je otkrio kako bi, s obzirom na ljepote grada, sljedeći film mogao snimiti baš u Dubrovniku.

S glumcem je u pratnji bila Emina Ganić, suradnica Sarajevo Film Festivala, te Borna Rajić (41). Dizajnerica se nije odvajala od Ironsa, a vozili su se i brodom od gradske luke Gruž do Staroga grada. Borna i Jeremy sprijateljili su se u Sarajevu gdje je bio počasni gost festivala, a Borna imala reviju. Društvo je potom večeralo u luksuznom restoranu “360˚ by Jeffrey Vella” u kojem svaki tjedan mijenjaju meni.

Samo za Ironsa šef kuhinje napravio je novi. Nakon večere otišli su u tvrđavu Revelin na koncert pjevačice Estelle. Ostali su do jutra.

Irons ‘poludio’ za kamenicama

U restoranu su večerali tunu s tartarom, guščju jetru, jakobove kapice, krokete od pačjeg confita, umak od sjemenki goruščice i marelice. Pili su domaće vino. Irons se u Dubrovniku najviše oduševio kamenicama.

Najčitaniji članci