Show

Komentari 2

Jessica Simpson iznenadila sve nevjerojatnom transformacijom

Jessica Simpson iznenadila sve nevjerojatnom transformacijom

Nisam pila gotovo šest mjeseci i sada te cijenim još više zbog tvojih savjeta i snage koja je toliko inspirirajuća, napisala je jedna od pratiteljica glumice

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (41) na društvenim mrežama objavila je fotografiju, a njezini pratitelji primijetili su kako glumica nikada bolje nije izgledala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, selfie Jessice na kojemu ona isprobava cipele ugledao je svjetlo dana na Instagramu. Pozirala je u uskim trapericama i puloveru, a pratiteljima na ovoj Instagramu požalila se kako ne može odlučiti koji model čizmi obuti. Dizajn čizmi potpisuje njezin brend koji nosi i njezino ime.

Osim njezine vitke figure koju su mnogi primijetili, pratitelji na ovoj društvenoj mreži primijetili su da glumica izgleda kao nikada do sada. Jessica je nakon rođenja svog trećeg djeteta, kojeg ima sa suprugom Ericom Johnsonom, izgubila gotovo 45 kilograma.

Otkrila je ranije da osim redovitog vježbanja pune četiri godine ne konzumira alkohol niti uzima tablete. 

- Izgledaš najbolje i najljepše do sada. Nisam pila gotovo šest mjeseci i sada te cijenim još više zbog tvojih savjeta i snage koja je toliko inspirirajuća- napisala je jedna od pratiteljica na društvenoj mreži glumice.

Jessica je i ranije otvoreno pričala o problemima u kojima se našla te je svoje pratitelje htjela osvijestiti o situaciji i problemu s kojim se bore mnogi.

- Ova osoba iz ranog jutra 1. studenog 2017. neprepoznatljiva je verzija mene. U ovom trenutku znam da sam trebala dopustiti sebi da vratim svoje svjetlo, pokažem pobjedu nad svojom unutarnjom bitkom samopoštovanja i hrabrim ovaj svijet prodornom jasnoćom. Da bih to postigla, morala sam prestati piti alkohol jer su zbog toga moj um i srce kružili u istom smjeru. Iskreno, bila sam iscrpljena. Ne mogu vjerovati da su prošle 4 godine! Mislim da je to dobra stvar. Ha. Toliko je stigme oko riječi alkoholizam ili etikete alkoholičara - napisala je svojedobno glumica.

Najčitaniji članci