Show

Komentari 5

Jessica Simpson objavila fotku na kojoj je neprepoznatljiva: 'Trijezna sam već četiri godine!'

Jessica Simpson objavila fotku na kojoj je neprepoznatljiva: 'Trijezna sam već četiri godine!'

Pjevačica je podijelila detalje svoje borbe s ovisnošću o alkoholu i tabletama uz fotografiju staru četiri godine. Sada je, kaže, napokon slobodna te se osjeća kao nova osoba

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (41) na društvenim je objavila je fotografiju snimljenu prije četiri godine dok je se borila s ovisnošću o alkoholu i tabletama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ova osoba iz ranog jutra 1. studenog 2017. neprepoznatljiva je verzija mene. U ovom trenutku znam da sam trebala dopustiti sebi da vratim svoje svjetlo, pokažem pobjedu nad svojom unutarnjom bitkom samopoštovanja i hrabrim ovaj svijet prodornom jasnoćom - započela je Jessica opis ispod fotografije na kojoj izgleda kao druga osoba.

- Da bih to postigla, morala sam prestati piti alkohol jer su zbog toga moj um i srce kružili u istom smjeru. Iskreno, bila sam iscrpljena. Ne mogu vjerovati da su prošle 4 godine! Mislim da je to dobra stvar. Ha. Toliko je stigme oko riječi alkoholizam ili etikete alkoholičara - požalila se pjevačica.

- Pravi posao koji sam trebala obaviti u svom životu bio je zapravo prihvatiti neuspjeh i bol. Alkoholizam zapravo nije bilo problem. Ja sam bila problem, nisam voljela sebe. Danas sam se pomirila sam se sa strahovima i prihvatila sam dijelove svog života koji su  tužni. Slobodna sam - zaključila je.

 

Najčitaniji članci