Show

Komentari 3

Jessie J nije odustala od djece: Želim postati majka i uspjet ću

Jessie J nije odustala od djece: Želim postati majka i uspjet ću

Pjevačica Jessie J ponovno je progovorila o teškoj temi, ali i pokazala kako ne misli odustati od majčinstva. 'To me inspirira, to me čini jačom svaki dan', dodala je

Nakon što je nedavno otkrila kako su joj doktori rekli da je neplodna te nažalost neće moći imati djece, pjevačica Jessie J (30) ponovno je progovorila o teškoj temi, ali i pokazala kako ne misli odustati od majčinstva. Fanovi su joj prilikom iskrenog istupa za vrijeme turneje pružili veliku podršku, a pjevačica im je na svom profilu dala do znanja koliko joj znače riječi fanova u ovakvim trenucima. 

- Prije 4 godine saznala sam da neću moći imati djecu te da se moram podvrgnuti lijekovima i odstranjenju maternice. Nisam pristala na to, pokušavam promijeniti način života i prehrane te se nadam da će tijelo dobro reagirati i jednom ipak biti spremno - rekla je tada pjevačica. Njezin partner, Channing Tatum (38), razveo se nedavno od bivše supruge Jenne Dewan (37), a i sam je pohvalio hrabrost svoje nove djevojke da progovori o tako intimnim problemima pred svima. Tatum i Dewan imaju petogodišnju kćer Everly, a prioritet roditelja je da djetetu ništa ne nedostaje te da razvije dobar odnos s novim partnerima oba roditelja. 

Jessie J se navodno odlično slaže s Tatumovom kćerkom iz ranijeg braka, ali i dalje prvenstveno mašta da i sama postane biološka majka. 

- Želim biti majka i bit ću. Vjerujem u čuda. Možda se ne dogodi prirodno, ali majka leži u svima nama i neću odustati. To me inspirira, to me čini jačom svaki dan - dodala je. 

Ostanite u trendu čak i dok je vani bljuzga i led: Obundajte se u ovih 16 trendy outfita, pa Vam ni snijeg neće moći ništa!

Najčitaniji članci