Show

Komentari 4

Nema više skrivanja: Jessie J i Channing Tatum potvrdili vezu

Nema više skrivanja: Jessie J i Channing Tatum potvrdili vezu

Pjevačica Jessie J i glumac Channing Tatum navodno su u vezi već nekoliko mjeseci, a izgleda da svoju vezu više ne misle skrivati...

Britanska pjevačica Jessie J (30) i glumac Channing Tatum (38) potvrdili su da su u ljubavnoj vezi već nekoliko mjeseci. Fanovi su  neko vrijeme sumnjali da se među njima nešto događa, a pogotovo kad su američkog glumca počeli viđati na koncertima Jessie J u Seattleu i Salt Lake Cityju. 

Jessie je na svom Instagram profilu objavila video s londonske premijere 'Magic Mike' u kojoj, naravno, glumi i Channing. Označila ga je u svom storyju i tako potvrdila da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Američki mediji pišu da su Jessie i Channing već počeli živjeti zajedno u njenom stanu. 

- S obzirom na to da su se Channing i Jenna rastali prije samo nekoliko mjeseci, njihova je veza još svježa i nova. Odlično se slažu i Channingu se Jessie stvarno sviđa - odao je izvor blizak paru. 

Jessie J već tri godine nije bila u ozbiljnoj vezi. Posljednji muškarac s kojim je povezuju je američki kantautor Luke James (34), a par je navodno prekinuo jer ju je James samo iskorištavao zbog popularnosti. Channing se u travnju ove godine razveo od Jenne Dewan (37), glumice koju je upoznao 2006. na snimanju filma 'Step Up'. 

Reuters/Pixsell

Iz braka koji je trajao devet godina, Tatum s bivšom suprugom ima kćer Everly (5). Bivši supružnici i poslije rastave ostali su dobri prijatelji, a američka glumica također ponovno ljubi, i to pjevača Stevea Kazeea (43). 

NEMOJTE DATI DA VAS UNIŠTE: Ove osobine otkrivaju svaku toksičnu osobu u vašem životu

Najčitaniji članci