Obavijesti

Show

Komentari 1

Jessie J: 'Nosim hlače visokog struka da sakrijem tetovažu...'

Jessie J: 'Nosim hlače visokog struka da sakrijem tetovažu...'
7

Pjevačica Jessie J podijelila je s fanovima fotku tetovaže na kojoj je pogrešno napisan tekst njezine pjesme i priznala da zbog toga nosi odjeću visokog struka

VIDEO

Jessie J (31) na desnom boku ima pogrešno istetovirane riječi svoje pjesme. Na fotografiji koju je podijelila s obožavateljima Jessie pozira u bikiniju ispod kojeg se nazire tetovaža.

Pjevačica je preduhitrila kritičare koji bi mogli komentirati kako je nepismena, i iako se radi o stihu iz njezine pjesme 'Who you are', Jessie se opravdava kako ona, ni dan danas, ne zna razlikovati riječi 'loose i lose'. Stih pjesme glasi 'Nemoj se izgubiti (lose) u magli zvijezda' iako na pjevačici piše drugačije. 

- Da moja tetovaža kaže 'Nemoj se klimati (loose) u magli zvijezda' i to jesu riječi moje pjesme, koje sam ja napisala. Tetovirala sam se u Essexu kada sam imala 18. Ni danas ne znam razliku između  'loose i lose' - pravdala se Jessie na Instagramu i pojasnila da zbog toga nosi odjeću visokog struka.

- I znam da imam male grudi. Ne troši vrijeme govoreći mi to, kao da to sama ne vidim svaki dan - dodaje Jessie. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Channing Tatum 00:22

Jessie se fotografirala u bikiniju u Meksiku gdje uživa s dečkom Channingom Tatumom (39). Par je u vezi od rujna prošle godine. Iako su se na samom početku veze skrivali od javnosti, oni trenutno ne mogu izgledati zaljubljenije nego što jesu.

Channing Tatum i Jessie J su u vezi: Već su se uselili u stan
Channing Tatum i Jessie J su u vezi: Već su se uselili u stan

Tatum je šokirao obožavatelje u travnju prošle godine kada je potvrdio da se rastaje od supruge, glumice i plesačice Jenne Dewan (38), nakon 12 godina ljubavi i devet godina braka. Tatum s bivšom suprugom ima kćer Everly (5).  

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu