Show

Komentari 16

Jessie J 'odbrusila' hejterima: Znam i sama da imam celulit...

Jessie J 'odbrusila' hejterima: Znam i sama da imam celulit...

I dok se pjevačica ne zamara celulitom i savršenim izgledom tijela kao većina celebrity dama, njezini su obožavatelji zaključili da izgleda odlično. 'Koji celulit, izgledaš predobro', samo je jedan od komentara

Britanska pjevačica i nova djevojka holivudskog glumca Channinga Tatuma (36), Jessie J (30) na društvenim je mrežama objavila provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu i pritom odmah odgovorila eventualnim kritičarima. 

- Dugo sam pokušavala napraviti upravi ovakvu frizuru, a sjena iza mene odražava moje trenutno raspoloženje. I za sve one koji će mi reći da imam celulit... Ja to već ionako znam, imam kod kuće ogledalo - napisala je pjevačica koju na Instagram profilu prati više od sedam milijuna ljudi.

I dok se Jessie J nimalo ne zamara celulitom i savršenim izgledom tijela kao većina celebrity dama, njezini su obožavatelji zaključili da izgleda odlično.

- Koji celulit? Ne znam o čemu govoriš, izgledaš predobro - samo je jedan od mnogih komentara njezinih pratitelja na društvenim mrežama. 

Pjevačica je već neko vrijeme u vezi s glumcem Tatumom koji je postao najpoznatiji ulogom stripera u filmu 'Magic Mike'. On je nedavno objavio da se rastaje od supruge Jenne Dewan Tatum (38) koju je upoznao na snimanju hita koji je obilježio njegovu karijeru. ,

Mnogi obožavatelji nisu mogli ne primijetiti da Jessie sliči Channingovoj bivšoj koju je, kako je kasnije priznala u američkim medijima, takva poveznica uvelike povrijedila.

- Jessie J i ja uopće nismo nalik jedna na drugu. Ne znam odakle ljudima da smo slične jer nismo nimalo - rekla je Jenna koja je nakon prekida s Tatumom s njim ostala u dobrim odnosima. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

ONI SU GROZNI I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Najčitaniji članci