Jessie J uočila obožavateljicu na svom koncertu i ispunila joj veliku želju: 'Uljepšaj moj život' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Jessie J uočila obožavateljicu na svom koncertu i ispunila joj veliku želju: 'Uljepšaj moj život'

Jessie J uočila obožavateljicu na svom koncertu i ispunila joj veliku želju: 'Uljepšaj moj život'
6

Obožavateljica je ispričala da se još uvijek divi sebi što je imala hrabrosti donijeti plakat na koncert te je bilo nadrealno iskustvo što ga je primijetila i sama pjevačica

VIDEO

Britanska pop zvijezda Jessie J (34) nastupila je u Londonu gdje je vizažistica po imenu Lucy Stephenson-Gill donijela poster na kojem je pisalo 'Uljepšaj moj život... Dopusti mi da te glamiram' i privukla pažnju pjevačice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vampirica VIDEO

Na plakatu je bilo i nekoliko fotografija beauty portfelja obožavateljice. Kad je vidjela natpis, pjevačica je odmah prekinula nastup kako bi razgovarala s Lucy sve dok nisu pristale na suradnju, a pjevačica joj je te večeri ispunila želju.

Nakon njihove prve interakcije, vizažistica se konačno susrela s pjevačicom licem u lice i Jessie J joj je dopustila da ju našminka prije drugog koncerta u Londonu.

Potpuni izgled, koji je objavljen na društvenim mrežama, sadržavao je zadimljeno smeđe oči, rumenilo boje breskve i bež usne koje možda izdaleka izgledaju jednostavno, ali imalo je veliki utjecaj kada su svjetla na pozornici udarila u njezine oči otkrivajući svjetlucavi pigment.

Jessie J također je podijelila transformaciju na društvenim mrežama gdje je detaljno opisala njihovu interakciju.

- Prije nekoliko tjedana označila me u objavi vizažistica na Instagramu koja je napravila svoju verziju makeup-a koji je na meni napravio Anthony Nguyen - rekla je.

Dua Lipa nastupila na Kosovu: 'Želim se zahvaliti svima koji su došli vidjeti našu lijepu Prištinu'
Dua Lipa nastupila na Kosovu: 'Želim se zahvaliti svima koji su došli vidjeti našu lijepu Prištinu'

Pjevačica je potom podijelila video na kojem je primijetila Lucy dok je nastupala na pozornici, rekavši da ju je obožavateljica pitala može li je našminkati jednog dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

- Zove se Lucy, @lsgmakeup na Instagramu, i upravo ćemo krenuti s ovim izgledom, dušo - rekla je Jessie, a u opisu je otkrila da je Lucy imala deset godina kada je izašao njen prvi album.

Lucy je podijelila niz fotografija iza pozornice o njihovoj interakciji, a u opisu je otkrila da će uvijek obožavati Jessie J. Napomenula je da se još uvijek divi sebi što je imala hrabrosti donijeti plakat na koncert te je bilo nadrealno iskustvo što ga je primijetila i sama pjevačica.

Vizažistica je zaključila svoju objavu rekavši da ne može izraziti koliko je zahvalna na iskustvu i mogućnostima koje će joj to pružiti u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu