Show

Komentari 102

Jesu li zgodniji sa ili bez njih? Poznati Hrvati koji vole brkove

Jesu li zgodniji sa ili bez njih? Poznati Hrvati koji vole brkove

Ovog mjeseca obilježava se 'Movember' ili 'No-shave November', odnosno akcija za prevenciju raka prostate. Donosimo slavne Hrvate koji su pustili bradu ili je obrijali kako bi podržali akciju

Da muškarci izgledaju bolje s brkovima te da su atraktivniji ženama čak je znanstveno dokazano. Ukoliko se želite dopasti suprotnom spolu, sada je pravo vrijeme da pustite brk jer je sada 'Movember' ili 'No-Shave November'.

Osim što ćete uštedjeti novac na brijanju i možda osvojiti koju damu, priključit ćete se akciji za prevenciju raka prostate, odnosno očuvanja zdravlja kod muškaraca. Kako bi vas uvjerili da dečki izgledaju bolje s bradom ili brkovima, donosimo listu domaćih muškaraca koji su pustili bradu ili ju nakratko obrijali.

Za akciju 'Movember' svoj zaštitni znak uklonio je Miran Kurspahić (37). Redatelj i glumac dotad se nije pojavljivao bez brkova.

Bez brkova nismo viđali ni Milu Hrnića (66). Glazbenika je bez brkova teško zamisliti, iako je taj stil njegovao u mlađim danima.

Ovo bismo mogli reći i za Mišu Kovača (75). Postoje razna nagađanja o tome kada je glazbenik pustio brkove, a njegov dugogodišnji menadžer Ivica Bubalo tvrdi da je brkove pustio nakon 1971. godine, kada je doživio drugu nesreću. Time je Mišo želio prikriti ožiljak iznad usne.

Goran Višnjić (44) se pak rijetko pojavljivao s brkovima, no imao ih je samo za potrebe snimanja televizijske serije 'Tito'.

Bradu pušta i Vedran Ćorluka (30). Mnoge obožavateljice složile su se kako nogometnom reprezentativcu ovaj imidž odlično pristaje.

Ivan Šarić () se jako rijetko pojavljuje bez brade. Komičar je jednom prilikom obrijao bradu i na službenoj Facebook stranici pokazao kako izgleda s brkovima, i to u tri varijante.

Nakon što je vodio turističku zajednicu, Niko Bulić se počeo baviti glazbom te je izdao album u suradnji s poznatim glazbenicima. Osim toga, Bulić je pustio bradu i izgledao gotovo neprepoznatljivo.

Bradu ponosno nosi i Slavko Sobin (31). Mladi hrvatski glumac taj izgled njeguje već neko vrijeme, a svoju bradu je jednom prilikom pobojao u bijelo. Objasnio je kako je postala sijeda zbog uloge.

Slaven Bilić (48) je zbog brade postao miljenik dama, a u tom izdanju krasio je naslovnicu turskog GQ-a. Zbog toga su ga uspoređivali sa Sulejmanom.

Vjerovali ili ne, brkove je u jednom trenutku nosio i pokojni Arsen Dedić. Legendarni glazbenik ovaj je imidž njegovao samo u mladosti.

U posljednje vrijeme Marka Tolju (32) viđamo često s bradom koja je vrlo uredno obrijana. Glazbenik je nekad imao potpuno drugačiji imidž.