Obavijesti

Show

Komentari 102

Jesu li zgodniji sa ili bez njih? Poznati Hrvati koji vole brkove

Jesu li zgodniji sa ili bez njih? Poznati Hrvati koji vole brkove
12

Ovog mjeseca obilježava se 'Movember' ili 'No-shave November', odnosno akcija za prevenciju raka prostate. Donosimo slavne Hrvate koji su pustili bradu ili je obrijali kako bi podržali akciju

VIDEO

Da muškarci izgledaju bolje s brkovima te da su atraktivniji ženama čak je znanstveno dokazano. Ukoliko se želite dopasti suprotnom spolu, sada je pravo vrijeme da pustite brk jer je sada 'Movember' ili 'No-Shave November'.

Osim što ćete uštedjeti novac na brijanju i možda osvojiti koju damu, priključit ćete se akciji za prevenciju raka prostate, odnosno očuvanja zdravlja kod muškaraca. Kako bi vas uvjerili da dečki izgledaju bolje s bradom ili brkovima, donosimo listu domaćih muškaraca koji su pustili bradu ili ju nakratko obrijali.

Za akciju 'Movember' svoj zaštitni znak uklonio je Miran Kurspahić (37). Redatelj i glumac dotad se nije pojavljivao bez brkova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bez brkova nismo viđali ni Milu Hrnića (66). Glazbenika je bez brkova teško zamisliti, iako je taj stil njegovao u mlađim danima.

Ovo bismo mogli reći i za Mišu Kovača (75). Postoje razna nagađanja o tome kada je glazbenik pustio brkove, a njegov dugogodišnji menadžer Ivica Bubalo tvrdi da je brkove pustio nakon 1971. godine, kada je doživio drugu nesreću. Time je Mišo želio prikriti ožiljak iznad usne.

Goran Višnjić (44) se pak rijetko pojavljivao s brkovima, no imao ih je samo za potrebe snimanja televizijske serije 'Tito'.

Bradu pušta i Vedran Ćorluka (30). Mnoge obožavateljice složile su se kako nogometnom reprezentativcu ovaj imidž odlično pristaje.

Ivan Šarić () se jako rijetko pojavljuje bez brade. Komičar je jednom prilikom obrijao bradu i na službenoj Facebook stranici pokazao kako izgleda s brkovima, i to u tri varijante.

Nakon što je vodio turističku zajednicu, Niko Bulić se počeo baviti glazbom te je izdao album u suradnji s poznatim glazbenicima. Osim toga, Bulić je pustio bradu i izgledao gotovo neprepoznatljivo.

Bradu ponosno nosi i Slavko Sobin (31). Mladi hrvatski glumac taj izgled njeguje već neko vrijeme, a svoju bradu je jednom prilikom pobojao u bijelo. Objasnio je kako je postala sijeda zbog uloge.

Slaven Bilić (48) je zbog brade postao miljenik dama, a u tom izdanju krasio je naslovnicu turskog GQ-a. Zbog toga su ga uspoređivali sa Sulejmanom.

Vjerovali ili ne, brkove je u jednom trenutku nosio i pokojni Arsen Dedić. Legendarni glazbenik ovaj je imidž njegovao samo u mladosti.

U posljednje vrijeme Marka Tolju (32) viđamo često s bradom koja je vrlo uredno obrijana. Glazbenik je nekad imao potpuno drugačiji imidž.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo