Obavijesti

Show

Komentari 24

Jetra, bubrezi i mozak izazvali paniku i nervozu u restoranima

Jetra, bubrezi i mozak izazvali paniku i nervozu u restoranima
1

S obzirom na to da večeras show neće nitko napustiti, osvojeni bodovi pribrojit će se ukupnom broju bodova s kojim natjecatelji sljedeći tjedan nastavljaju borbu do finala

VIDEO

Za kraj tjedna kandidati kuhaju podijeljeni u dva tima, odnosno na dva restorana, svaki pod mentorstvom jednog chefa. Svaki par će pripremati meni od tri slijeda, a njihova će jela kušati gosti restorana. S obzirom na to da večeras show neće napustiti nitko, bodovi koje osvoje pribrojit će se ukupnom broju bodova s kojim natjecatelji sljedeći tjedan nastavljaju borbu do finala. 

Pod Pažaninovim će mentorstvom, po vlastitom odabiru, kuhati Katarina i Ozana, Natali i Hrvoje te Arsen i Željan, dok će sa Špičekom kuhati Sanja i Morena, Moira i Zdravko te Martin i Kristijan. Žakline će biti zadužena za brigu o tradicionalnim receptima koje će kandidati servirati gostima restorana. Pažaninov tim će pripremati mariniranu trlju na rikoli i matovilcu, hobotnicu u pećnici s povrćem i rožatu. Drugi meni sadržava tartar tunu s aromatiziranim maslacem, biftek s crnim tartufom i fritule. Srdele na tri načina, hlapovi s fetuccinima i rafioli su u trećem Pažaninovom meniju.

Špičekov tim priprema kuhani goveđi jezik i žgance s hrenom i uljem od oraha, juneće srce pirjano s cherry rajčicom i špeclima te kolač od kiselog vrhnja. Na meniju je i svinjski mozak na mladom luku, kolinjski paprikaš i medvjeđe šape. Tu su i štrukle na juhu, faširanci punjeni prepeličjim jajima i krpice sa zeljem te šnenokle. 

- Recepti su dosta zahtjevni, mislim da će biti teško ludilo. Očekujem i nervozu i paniku, probat ćemo izvući - kazao je Pažanin. 

- Toliko toga ima za mijesit, jedno za štrukle, drugo za krpice, pa toliko toga treba ići na vatru, ne znam, ovo će biti danas jako teško - komentirao je Kristijan. Nervoza i strah su prevladali, a čini se da će najviše problema s receptom imati upravo Kristijan i Martin, a hoće li i njihove ocjene večeras biti najlošije, doznajte u 21:20 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci