Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Yaya i Coco: Na albumu smo dugo radili, jako smo zadovoljni

Grupa Jinx posljednji album, 'Diksilend', izdala je 2010. godine. Sada, nakon što su lani i ove godine objavili po jedan singl, spremaju napokon i cijeli novi album

Foto: 24sata/Show

Osnivač grupe Coco Mosquito i Jadranka Ivaniš Yaya u studiju 24sata najavili su svoj koncert u Tvornici Kulture u Zagrebu 5. svibnja. Govorili su i o svom novom albumu na kojeg fanovi čekaju dugih sedam godina, od 'Diksilenda', koji je objavljen 2010. godine. Grupa je lani izdala singl 'Jesmo li dobro?', a ove godine suradnju s Davorom Gopcem, pjesmu 'Maradona'.

Pogledajte razgovor u studiju:

Jinxi uoči koncerta završili novi album: "Spremamo ludilo" Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 21. travnja 2017

 

 

Koncert u Tvornici bit će promocija albuma, ali grupa će svirati i stare pjesme pa očekuju kako će koncert trajati dulje nego je to uobičajeno. Osim toga, Jinxi planiraju imati i goste na koncertu, a jedan od njih će biti i Davor Gobac, s kojim su radili posljednji singl 'Maradona'.

- Dugo smo radili na novim materijalima. Tvornica nam je bitna, to je ipak najbolje mjesto gdje možemo promovirat novi materijal - kazala je Yaya.

Coco je objasnio da im je tako dugo trebalo da snime novi album jer je, kaže, s godinama sve zahtjevniji i sve teže mu je s nečim biti zadovoljan. Na novom albumu bit će 10 pjesama i očekuje se da će album biti u prodaji prije koncerta u Tvornici.

- Mogu reći da sam jako zadovoljan s tih deset pjesama - ustvrdio je Coco.

- Naša publika je dosta raznolika i u godištima i u nekakvim životnim interesima. Ipak, nas jako veseli kada u publici vidimo mlade ljude koji su bili 'bebe' kad smo mi počinjali jer je lijepi osjećaj vidjeti da mladi danas još slušaju naše stare materijale - rekla je Yaya.

- Ne bih se mijenjao s klincima danas. Uopće ne znam kako danas da neki bend izađe na scenu i pokaže se javnosti - sretan je Coco što su Jinxi započinjali 90-ih, a dodao je i da mu se čini kako je tada postojao puno veći broj bendova nego danas.

Jinxi se nikada nisu obazirali na kritike, već svoju vrijednost gledaju kroz publiku, ali Coco je dodao i da oni kao bend nisu nikada imali problema s kritikom, jer su ih kritičari uvijek 'voljeli'.

- Postoji mali stres jer ove nove pjesme nismo još nikada svirali pred publikom - priznala je Yaya.

Nakon koncerta u Tvornici, grupa planira još niz nastupa i to većinom na moru.

Što su Yaya i Coco još ispričali u intervjuu pogledajte u našem videu.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message