Obavijesti

Show

Komentari 24

Jo je djeci davala drogu: Htjela sam da znaju što je prava stvar

Jo je djeci davala drogu: Htjela sam da znaju što je prava stvar
3

Htjela sam da znaju što je dobra roba,a što smeće, napisala je bivša žena Ronnieja Wooda u autobiografiji. Kćeri je dala marihuanu, a sinu kokain dok su bili tinejdžeri

VIDEO

Angažirala sam dadilju da brine za moju djecu jer sama to nisam mogla. Budila sam se tek u poslijepodnevnim satima, a njih je netko morao paziti i odgajati od jutra kad su se probudili, rekla je Jo Wood (57) u radijskoj emisiji 'Women's Hour'. 

Bivša supruga Ronnieja Wooda (65) tvrdi da njihova djeca nisu patila zato što su im se roditelji drogirali, to im je bilo normalno.

- Bili smo rock and roll obitelj, često su klinci naišli kad se pušila trava i vidjeli su ljude kako ušmrkavaju kokain. To je sve bio dio našeg života - kaže Jo. Presretna je što je prestala na vrijeme pa se mogla posvetiti djeci, no Ronnie je, kaže, nastavio s drogiranjem i to je bilo strašno. 

- Što sam ga više gledala kako se drogira, to sam bila sigurnija da sama to više nikad ne želim raditi - rekla je.

Jo je djeci nudila drogu

Rokerski život Jo i Ronnieja za njihovu djecu nije bio nimalo dosadan ni svakidašnji. Ako ništa drugo, koliko tinejdžera znate da imaju roditelje koji su im ponudili drogu? Upravo je to radila Jo. Bivša gospođa Wood u autobiografiji naslova 'Hey Jo: A Rock And Roll Fairytale' napisala je da je kćeri Leah ponudila da zapali 'joint' kad je imala 15, a sinu Tyroneu ponudila je paketić kokaina kad je imao 16 godina. 

- Htjela sam da probaju pravu stvar kako bi ubuduće, ako odluče da i dalje žele konzumirati drogu, znali što kupuju, da znaju što je dobra roba, a što smeće. Bolje da takve stvari rade kod kuće, gdje ih mogu nadzirati, nego u nekoj mračnoj uličici ili sumnjivom klubu - napisala je Jo u autobiografiji. Shvaća da će se njene mjere nekima činiti ekstremnima, no ona smatra da je učinila najbolje što je mogla. 

Jo je prvog sina Jamieja rodila s 18 godina. S Ronniejem ima dvoje djece, kćer Leah i sina Tyronea. Ronnie iz braka s Krissy Findlay ima sina Jesseja Wooda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja