Obavijesti

Show

Komentari 9

John Malkovich htio je vidjeti grad koji je poharala kuga...

John Malkovich htio je vidjeti grad koji je poharala kuga...
1

POTRAGA ZA GLUMCEM Jedni su obilazili marinu jer su čuli da je došao s jahtom, a drugi šetali oko hotela za koji se nagađalo da je glumac u njemu odsjeo

VIDEO

Velika mi je želja bila posjetiti grad koji je nekad poharala kuga. U Rovinju su mi savjetovali da obiđem Dvigrad, ruševine srednjovjekovnoga grada, rekao je John Malkovich (63).

Glumac je jučerašnji dan proveo u Rovinju. Oko 11.30 sati šetao se rovinjskom tržnicom, razgledavao voće i povrće. Prodavači se nisu bunili što je jabuke, kruške i ostalo voće vrtio po rukama. Redom su ga prepoznali, no ni jedan se nije sjetio zamoliti glumca za fotografiranje. Kad je otišao, rekli su, svima im je bilo žao.

'Prodavači se nisu bunili što je na tržnici Malkovich prevrtao povrće i voće. žale što su se zbunili pa se nisu slikali s njim'

Glumac je u popodnevnim satima otišao iz Rovinja. Kad se pročulo da je zvijezda “Opasnih veza” u njihovu gradu, mještani su ga krenuli tražiti po obližnjim kafićima i restoranima. Pričalo se da je odsjeo u hotelu Monte Mulini, a po drugoj je verziji u Rovinj došao svojom jahtom. Zato su i mještani i turisti šetali od marine do hotela, no na glumca nisu naišli. Nakon toga je krenula priča da je Malkovich u Istri kupio vilu pa se sigurno u nju sklonio. Ni ta se informacija nije pokazala pouzdanom. 

Prije Rovinja u Opatiji

John Malkovich, koji je trenutačno na turneji, želi odmor. Prije Rovinja dan je proveo u Opatiji, u koju je stigao nakon Ljubljane i Udina.

Opatijo bajna: Domaćin mu je bio proslavljeni hrvatski violinist Ino Mirković

U Hrvatsku se došao dobro odmoriti, rekao je. Najbolji odmor proveo je prije dvije godine baš u Hrvatskoj, na Palmižani u hvarskom akvatoriju.

Nastup u Lisinskom

Nakon Istre posjetit će i Zagreb, gdje u listopadu nastupa u Lisinskom. Malkovich će biti pripovjedač uz solističke nastupe mlade pijanistice Anastasije Terenkove te proslavljenog hornista Radovana Vlatkovića, jednog od malobrojnih počasnih članova londonske Kraljevske akademije za glazbu. Nastupit će uz pratnju Varaždinskog komornog orkestra.

Sviđa mu se Dubrovnik: Slušao je koncert Julian Rachlin & Friends 2008. i recitirao

Glumac je jučerašnji dan proveo u Rovinju i obilazio je znamenitosti

'Velika mi je želja bila obići grad koji je poharala kuga. poslali su me u Dvigrad'

Ne skriva koliko je opčinjen ljepotama Jadrana i čistim morem

'Nekoliko smo se puta obitelj i ja odmarali u Hrvatskoj, jedreći duž obale'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...