Obavijesti

Show

Komentari 5

Johnny Depp opet ljubi, u vezi je sa svojom odvjetnicom Joelle

Johnny Depp opet ljubi, u vezi je sa svojom odvjetnicom Joelle
5

Izvor za medije potvrdio je kako se glumac s odvjetnicom na početku veze diskretno sastajao po hotelima te da je ona stigla u Virginiju kako bi ga podržala tijekom suđenja protiv bivše supruge, Amber Heard

Glumac Johnny Depp (59) u vezi je s odvjetnicom Joelle Rich, koja ga je zastupala u suđenju za klevetu protiv The Suna, potvrđeno je za Page Six. Ona je trenutačno u procesu razvoda te je nepoznato kada je njezina veza s Deppom točno započela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Izvor za medije potvrdio je kako se glumac s odvjetnicom na početku veze diskretno sastajao po hotelima te da je ona stigla u Virginiju kako bi ga podržala tijekom suđenja protiv bivše supruge, Amber Heard (36).

Johnny Depp made his way to the back of the court house for his routine smoke and joined by his UK Lawyer, Joelle Rich during the Johnny Depp vs Amber Heard Trial.

Deppa se ranije povezivalo s drugom odvjetnicom, Camille Vasquez, koja ga je zastupala u suđenju za klevetu protiv Amber. Međutim, Vasquez je vrlo brzo demantirala šuškanja.

Depp u neobičnom izdanju izveo nastup na dodjeli MTV nagrada: 'Dostupan sam za sve što treba'
Depp u neobičnom izdanju izveo nastup na dodjeli MTV nagrada: 'Dostupan sam za sve što treba'

- To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, no ne mogu reći da sam toliko iznenađena - rekla je tada.

Depp v Heard defamation lawsuit at the Fairfax County Circuit Court

Camille je već neko vrijeme u vezi s jednim britanskim poduzetnikom koji se bavi prodajom nekretnina, dok je Deppovo srce, čini se, u međuvremenu ukrala Joelle.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM