Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Jole objavio singl i sprema se za doček Nove na splitskoj Rivi

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, Jole, ima novi singl 'Maksimalno', u kojem pjeva o ljubavnim problemima. Za ovaj singl, kao i za mnogobrojne druge Joline uspješnice

Foto: promo

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, Jole, ima novi singl 'Maksimalno', u kojem pjeva o ljubavnim problemima. Za ovaj singl, kao i za mnogobrojne druge Joline uspješnice, korištena je dobitna kombinacija teksta i glazbe iz tvornice hitova bračnog para Huljić. Tako stihovi s potpisom Vjekoslave Huljić o minimalnoj i maksimalnoj neuzvraćenoj ljubavi nisu u suprotnosti sa živim ritmom za koji se pobrinuo Tonči Huljić, već se poput poznatih supružnika  idealno nadopunjuju. Aranžman potpisuje Leo Škaro. U spotu je atmosferu pjesme dočarao redatelj Rino Barbir.

-Moj novi singl plesna je pop pjesma idealna za izlaske i zabavu. Smatram da je 'Maksimalno' pjesma koja će se svidjeti publici koja me prati dugi niz godina, ali također i novim generacijama koje dolaze. Želim da se uz moju glazbu ljudi opuste, zaplešu i raduju životu', poručio je Jole. 

Ova pjesma donosi plesne ritmove pa će idealno mjesto za proveseliti se uz nju biti doček Nove godine koji će Jole provesti sa svojim sugrađanima na Splitskoj rivi.

Tema: Muzika

Message