Show

Komentari 97

Jolina supruga Ana proslavila je svoj 40. rođendan na raskošnoj zabavi, čestitao joj i Halid Bešlić

Jolina supruga Ana proslavila je svoj 40. rođendan na raskošnoj zabavi, čestitao joj i Halid Bešlić

Slavljenica je zablistala u atraktivnoj zelenoj haljini dok su se tata Jole i kćeri Iva, Ema i Tia uskladili u bijelim izdanjima. Pjevač Halid Bešlić Ani je poslao posebnu video čestitku i otpjevao joj svoj veliki hit

Ana Čagalj, supruga pjevača Joška Čagalja Joleta (49), u četvrtak je proslavila 40. rođendan. Ulazak u peto desetljeće Ana je obilježila velikom zabavom na kojoj nije nedostajalo maštovitih dekoracija ni slavnih uzvanika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dio atmosfere s proslave Ana je podijelila na svom Instagram profilu. Objavila je fotografije s Joletom i kćerima Ivom (14), Emom (11) i Tiom (9).

Slavljenica je zablistala u zelenoj haljini i salonkama boje ciklame, dok su se kćeri i tata uskladili u bijelim, ljetnim izdanjima.

Ana je pozirala s raskošnom tortom s dekoracijom krune i natpisom 'Žena, majka, kraljica'. S prijateljicama je zaplesala uz hit Halida Bešlića, koji joj je kasnije poslao video čestitku.

- Jedan lijepi stih za rođendan ide u Dalmaciju u Zagvozd - rekao je Halid u videu i samo za Anu zapjevao pjesmu 'Taman je'.

Na Anin rođendan došla je i poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović te joj kasnije posvetila objavu na Instagramu.

- Sretan, prijice moja. Volim te - napisala je Aleksandra fotografiju s Anom.

POGLEDAJTE VIDEO: FRANKA ČITA ULETE U INBOX

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':