Obavijesti

Show

Komentari 73

Jolie se ljubiti počela u vrtiću, a kasnije je rezala ljubavnike...

Jolie se ljubiti počela u vrtiću, a kasnije je rezala ljubavnike...
1

Prije braka s Bradom Pittom, Angelina Jolie bila je poznata po svojim pomalo bizarnim, ali strastvenim vezama. Njena seksualna prošlost seže sve do vrtića

VIDEO

Angelina Jolie (41) bila je s Bradom Pittom (52) čak 12 godina. Vezu su ozakonili, navodno po želji svoje djece, nakon deset godina. Brad nije jedini kolega u kojeg se Angie zaljubila. Njen ljubavi i seksualni život začinjen je skandalima, lezbijskim aferama i krvlju te je uvijek medijima bio posebno zanimljiv. 

Njena seksualna prošlost seže sve do vrtića, kada bi se skidala pred dečkima. 

- Bila sam članica grupe koju smo zvali 'Kissy Girls'. Bila sam jako seksualno dijete. Izmislila sam igru u kojoj bi cure ljubile dečke i onda bi skidali odjeću. Bila sam jako problematična - otkrila je Angelina u intervjuu 2007. godine. 

Jolie se prvi put seksala s 14 godina, u svojoj obiteljskoj kući. 

- Tada sam mogla biti neoprezna negdje na ulici ili se seksati s dečkom u svojoj sobi dok je mama u drugoj. Kako god, imala bih dečka - priznala je glumica u intervjuu za Cosmopolitan 2003. godine. 

Reuters/Pixsell

S godinama, njen apetit bivao je sve mračniji, a tada je počela i njena fascinacija noževima. Kada je još bila tinejdžerica, shvatila je da joj seks i osjećaji nisu dovoljni. 

- U trenutku kada sam se poželjela osjećati bližom svom dečku, uzela sam nož i porezala sam ga, a zatim je on porezao i mene - rekla je Jolie kojoj se jako svidjelo to što je poslije seksa bila prekrivena krvlju. 

- Srce mi je lupalo kao ludo. Od tada, kad god bih se osjetila zarobljenom, porezala bih se. Imala sam puno ožiljaka. To su bile godine kada sam se osjećala kao avanturistica, a nakon nekoliko pivi, svašta bi se znalo dogoditi - ispričala je jednom prilikom Angie. 

Do 20. godine, Jolie je isprobala, kako je rekla, 'svaku drogu koja postoji', uključujući i kokain, ecstasy i LSD. Najdraža droga od svih, rekla je, bio joj je heroin. No glumac kojeg je upoznala na setu filma 'Hakeri', Jonny Lee Miller (43) 'izvukao ju je iz mračnog perioda'. 

1998 BAFTA Film Awards

Angie je s njim počela izlaziti za vrijeme snimanja filma 1995. godine. Kasnije je tvrdila da joj je on bio prvi seksualni partner nakon prvog dečka. Kada je film izašao u kina, par je prekinuo. Angie je tada upoznala manekenku i glumicu Jenny Shimizu (49) na setu filma Foxfire 1996. 

- Da se nisam udala za Johnnyja, vjenčala bih se s Jenny. Zaljubila sam se u nju od prvog trenutka kada sam je ugledala - rekla je. Iako se pomirila i vjenčala s Millerom već iste godine, s Jenny se nastavila viđati. Za svadbu, Jolie je odjenula PVC hlače te bijelu majicu na kojoj je njegovo ime ispisala krvlju. Jolie je predala zahtjev za razvod od Millera 1999. godine. 

Iduće godine, Angelina je izazvala skandal kada je svog brata Havena poljubila u usta na dodjeli 'Zlatnih globusa', a isto je učinila i na crvenom tepihu na dodjeli Oscara tri mjeseca poslije. Te noći, Jolie je dobila svog prvog Oscara, a u govoru zahvale je svima obznanila da je 'trenutno jako zaljubljena u svog brata'.

Godinama kasnije, otkrila je pozadinu tog 'incidenta'. Naime, Angie i njen brat proveli su cijeli dan s majkom u bolnici koja se spremala na prvi dan kemoterapije. Poljubac je bio svojevrsna poruka, htjeli su majci pokazati da su zajedno jači no ikad. 

jolie angelina 01-

Nekoliko tjedana kasnije, počela je svoju romansu s 20 godina starijim Billyjem Bobom Thorntonom za kojeg se udala u Las Vegasu 2000. godine, nakon dva mjeseca veze. Par se upoznao na snimanju filma 'Pushing Tin'. Kada su se upoznali, Billy je bio zaručen s glumicom Laurom Dern, a Angelina je bila u kratkoj vezi s kolegom iz filma 'Playing God', Timothyjem Huttonom. 

REUTERS/PIXSELL

 

Billy Bob i Angelina svoju strast nisu skrivali. Glumica si je dala njegovo ime istetovirati na ruci, a oboje su oko vrata nosili ampule s krvlju onog drugoga. Samo tri mjeseca nakon što su najavili da će posvojiti dijete iz Kambodže par je prekinuo. Jolie je kasnije rekla da se 'odjednom sve promijenilo i više nisu imali ništa zajedničkog'. Nakon razvoda, glumica je rekla da se neće upuštati u vezu još 'barem sedam godina', no ubrzo je upoznala Brada Pitta.

Jolie je priznala da se u Brada zaljubila na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith', iako je on tada bio u braku s Jennifer Aniston.  

- Nikada ne bih mogla biti intimna s oženjenim muškarcem jer je moj otac varao moju majku. To si nikada ne bih oprostila. Nikada me ne bi privukao muškarac koji vara svoju ženu  - rekla je Jolie u intervjuu za Today iste godine kada je upoznala Pitta. 

Reuters/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'