Obavijesti

Show

Komentari 10

Još jedan film o Robinu Hoodu: Može li ovaj ispasti kvalitetan?

Još jedan film o Robinu Hoodu: Može li ovaj ispasti kvalitetan?
3

Već dugi niz godina, praktički od samog početka filmske umjetnosti, na ekrane jednom godišnje dolazi film o epskom lupežu, Robinu Hoodu. Je li došlo vrijeme da stigne dobar film?

VIDEO

Jedan od likova kojeg opet, nanovo, iznova te još jednom gledamo na velikim i malim ekranima je Robin Hood. Gotovo da ne prođe godina u kojoj barem netko ne izrazi želju za snimanjem filma o tom legendarnom borcu za društvenu pravdu.

Tako se dogodilo i prošle godine kada je studio Sony objavio kako planiraju snimiti novi film o Robinu Hoodu, s Taronom Egertonom (oba filma iz franšize 'Kingsman') u glavnoj ulozi, tj. onoj Robina Hooda.

Prema opisima filma, izgleda da se radi o još jednom djelu u kojem gledamo postanak 'superheroja' te okupljanje njegove vesele družine. Kako je do sada snimljeno nekoliko stotina djela o ovom liku, moramo se upitati zašto se ponovno snima film u kojem ćemo opet gledati priču koju već vrlo dobro znaju i vrapci na grani?

No da ne bi sve bilo predvidljivo, dogodile su se omanje promjene u sastavu likova. Tako će Malog Johna, lika kojeg se inače opisuje kao britanskog snažnog seljaka, ovaj put glumiti vitki te podosta nebritanski Jamie Foxx. Jamie Dornan (iz '50 nijansi sive', čiji posljednji dio stiže početkom 2018.) glumi Willa Scarletta, dok je Ben Mendelsohn preuzeo ulogu šerifa iz Nottinghama.

Kako će sve to na koncu izgledati vidjet ćemo na početku jeseni 2018. godine, kada film dolazi u kina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode