Obavijesti

Show

Komentari 25

Još jedna Westwickova žrtva: 'Rastrgao mi je kupaći kostim'

Još jedna Westwickova žrtva: 'Rastrgao mi je kupaći kostim'
1

Tulumarili smo do 5 ujutro, a onda smo svi odlučili malo odmoriti jer smo idućeg dana imali mnogo obaveza, a u stanu je bilo dovoljno spavaćih soba, rekla je glumica

VIDEO

Kristina Cohen (28) je u svom statusu na Facebooku nedavno objavila kako ju je seksualno zlostavljao Ed Westwick (30), poznatiji kao Chuck Bass iz 'Tračerice', a sada se čini da ona nije njegova jedina žrtva.

Naime, Aurélie Wynn sada tvrdi da ju je isti kolega zlostavljao 2014. godine. Pod umjetničkim imenom Aurelie Marie Cao, glumica je na Facebooku napisala što joj se dogodilo.

 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

- I ja sam u srpnju prošla svoju traumu s Edom Westwickom - napisala je i dodala kako se sve dogodilo u stanu koji je glumac iznajmljivao. Tamo ju je pozvala prijateljica koja je u to vrijeme bila s glumčevim prijateljem.

- Tulumarili smo do 5 ujutro, a onda smo svi odlučili malo odmoriti jer smo idućeg dana imali mnogo obaveza,  a u stanu je bilo dovoljno spavaćih soba - rekla je.

- Baš poput Kristine, i ja sam ga odbila, ali on je gurnuo moje lice prema dolje i savladao me. Rastrgao je moj jednodijelni kupaći kostim, a ja sam bila u potpunom šoku - dodala je i rekla da kada je sve bilo gotovo samo je željela pronaći mobitel i prijateljicu preko koje je došla, ali nje nije bilo.

Pixsell

- Signal je tamo bio jako slab pa mi je prijatelj morao pozvati taksi. Kada sam odlazila, Ed je bio u nesvijesti - rekla je glumica. Na kraju, kaže kako ju je priznanje Kristine Cohen ohrabrilo da ispriča svoju priču. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni