Show

Komentari 1

Još samo jedan dan do 13. Seasplash festivala u Puli!

Još samo jedan dan do 13. Seasplash festivala u Puli!

Dragi putnici namjernici, štovatelji bass kulture, plesa, te svi koji pozitivno vibriraju, još samo dva tjedna dijeli nas do zabave na najopuštenijem festivalu u regiji

Ovim putem skrećemo vam pažnju na nekoliko novih festivalskih detalja - sjajna, upravo potvrđena, imena; raspored nastupa svih izvođača na Mainsplash stageu ; svježu video najavu i dodavanje grupnih ulaznica za posjetitelje.

Čitajte sljedeće retke - vidimo se na 13. Seasplash festivalu od 16. do 19. srpnja!Povoljnije ulaznice po cijeni od 320 kn samo za čitatelje 24sata za Seasplash festival možete nabaviti OVDJE !

Dodana nova zanimljiva imena šarolikom line-upu!

Ovogodišnje festivalsko izdanje ne prestaje sa iznenađenjima. Svoj obol daju novopotvrđena imena, žanrovski i stilski jedno posebnije od drugog. S ponosom vam predstavljamo: Chami Cool & La Fama Jam, Kiša metaka, FLeCK!

Chami Cool & La Fama Jam

Chami je dugogodisnji busker iz Barcelone i blizak prijatelj Manu Chaoa s kojim redovno igra nogomet, svira u kafićima, a tek u zadnje vrijeme krenuo je svirati van Katalonije. Ima nevjerovatan glas (pjeva na španjolskom, francuskom, engleskom), karizmu, reggae-muffin improvizaciju i još mnogo toga zbog čega ga Manu podupire u radu.

Kiša metaka

Kiša Metaka je gangsta rap crew iz Splita. Oba su im albuma postala instant hit, nakon čega su rasprodali brojne koncerte diljem regije, kradući pažnju fanova crnim humorom i tekstovima kriminalne tematike. Uvijek dostavljaju ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. Bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

FLeCK

FLeCK je glazbeni producent i DJ, pionir grčke underground scene i clan Kings Hi Fi crewa. Svoj producentski put počeo je ranih 90tih producirajući različite vrste elektroničke glazbe od breakbeata i junglea do duba i hip-hopa. 2009. je izbacio debitantski album iDub Musei , i od tada je izdavao glazbu za različite labele kao što su: Six Degrees, ODG, Bracket Records, King Dubbist, Generation Bass, Reggae Roast, i do danas broji preko 40 izdanja.

Objavljen raspored izvođača na glavnoj pozornici Seasplasha!

Mainsplash stage je žila kucavica, te glavna pozornica festivala. Kroz 4 dana na njoj će pozitivan ritam širiti eminentna regionalna i međunarodna imena reggae, dub, ska, electro, jazz, funk, rap i srodnih pravaca. U nastavku vam donosimo raspored svih izvođača po danima.

Četvrtak / Thursday, 16.7.
New York Ska-Jazz Ensemble
Jah Free
Chami Cool & La Fama Jam
Zeytin

Petak / Friday, 17.7.
Inner Circle
Nucleus Roots
Superhiks
Siti Hlapci

Subota / Saturday, 18.7.
IPHAZE
Hornsman Coyote & Soulcraft
ST!llness
Kiša Metaka

Nedjelja / Sunday, 19.7.

Elemental
The Natural Dub Cluster
Sassja
ABOP

Seasplash festival info

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koji, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule , svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 5 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona...

Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava. Budite i vi dio Seasplash magije - dođite i provjerite zašto se svi vraćaju!

Povoljnije ulaznice po cijeni od 320 kn samo za čitatelje 24sata za Seasplash festival možete nabaviti OVDJE !

Najčitaniji članci